Bakın O Baba Kim Çıktı?

ASAYİŞ 04.02.2019 - 00:09, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1199+ kez okundu.
 

Bakın O Baba Kim Çıktı?

Evinin balkonunda 4 yaşındaki oğluna tabancayla ateş ettiren baba jandarma tarafından gözaltına alındı.İlk ifadesi alınan baba serbest bırakıldı.
Konuya ilişkin Ordu Valiliğinden şu açıklama yapıldı; ulusal televizyonlarda yayınlanan, bir babanın küçük yaştaki çocuğuna tabanca ile ateş ettirmesi görüntüleri üzerine Valiliğimizce inceleme başlatılmıştır. İl Jandarma Komutanlığımızca yapılan çalışmalar sonucunda; olayın Altınordu ilçesi Boztepe mahallesinde meydana geldiği ve şüpheli R.Y.(1992 doğumlu-erkek)’nin, kuru sıkı olduğu değerlendirilen tabanca ile meskun mahal içerisinde evinin balkonundan oğlu Y.Y.(2014 doğumlu-erkek)’ye ateş ettirdiği tespit edilmiştir. Olayla ilgili tahkikat başlatılmış olup, suç aleti tabanca muhafaza altına alınmıştır. Şüpheli ise ifadesinin alınmasına müteakip serbest bırakılmıştır.
Evinin balkonunda 4 yaşındaki oğluna tabancayla ateş ettiren baba jandarma tarafından gözaltına alındı.İlk ifadesi alınan baba serbest bırakıldı.

Konuya ilişkin Ordu Valiliğinden şu açıklama yapıldı;

ulusal televizyonlarda yayınlanan, bir babanın küçük yaştaki çocuğuna tabanca ile ateş ettirmesi görüntüleri üzerine Valiliğimizce inceleme başlatılmıştır.

İl Jandarma Komutanlığımızca yapılan çalışmalar sonucunda; olayın Altınordu ilçesi Boztepe mahallesinde meydana geldiği ve şüpheli R.Y.(1992 doğumlu-erkek)’nin, kuru sıkı olduğu değerlendirilen tabanca ile meskun mahal içerisinde evinin balkonundan oğlu Y.Y.(2014 doğumlu-erkek)’ye ateş ettirdiği tespit edilmiştir.

Olayla ilgili tahkikat başlatılmış olup, suç aleti tabanca muhafaza altına alınmıştır. Şüpheli ise ifadesinin alınmasına müteakip serbest bırakılmıştır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.