Bal Ligi 4.Grup 25.Hafta Programı Belli Oldu

SPOR 29.03.2018 - 23:46, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1970+ kez okundu.
 

Bal Ligi 4.Grup 25.Hafta Programı Belli Oldu

Bölgesel Amatör Lig 4.Grup’ta 25.Hafta Cumartesi ve Pazar günü oynanacak maçlarla tamamlanacak.
Bölgesel Amatör Lig 4.Grup’ta 25.Hafta Cumartesi ve Pazar günü oynanacak maçlarla tamamlanacak. Cumartesi günü Sinopspor-Orduspor maçıyla başlayacak haftanın programında Pazar günü 6 karşılaşma oynanacak.  Geçtiğimiz hafta şampiyonluğunu ilan eden Fatsa Belediyespor kendi sahasında Ladik Belediyespor’u konuk ederken 2. sırada bulunan Ünye 1957 Spor deplasmanda Atakum Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Bal Ligi 4.Grup’ta 25.Hafta Cumartesi günü Sinopspor-Orduspor karşılaşması ile başlayacak. Ligden düşmesi haftalar önce kesinleşen Orduspor ile Sinopspor’u karşı karşıya getirecek maç Sinop Dokuzoğlu Stadı’nda oynanacak. Pazar günü programında şampiyon Fatsa Belediyespor kendi taraftarının önünde şampiyonluğunu kutlayacak. Ladik Belediyespor’u konuk edecek olan sarı-lacivertliler ligin ikinci yarısındaki çıkışı ile dikkatleri çeken Ladik Belediyespor karşısında galibiyet hesapları yapacak. Haftanın bir diğer mücadelesinde ise ikinci sıradaki yerini koruyan Ünye 1957 Spor deplasmanda Atakum Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Atakum Belediyespor açısından kritik öneme sahip karşılaşma Atakum İlçe Stadı’nda oynanacak. Haftanın diğer maçlarında ise Şarkışla Belediyespor, kendi sahasında 1926 Bulancakspor ile karşı karşıya gelecekken Çorum’da Eti Lisesi Gençlikspor-Çarşambaspor, Görele’de Görelespor-Sivas Demirspor, Amasya’da ise Yeni Amasyaspor-Turhalspor karşılaşmaları oynanacak.  
Bölgesel Amatör Lig 4.Grup’ta 25.Hafta Cumartesi ve Pazar günü oynanacak maçlarla tamamlanacak.

Bölgesel Amatör Lig 4.Grup’ta 25.Hafta Cumartesi ve Pazar günü oynanacak maçlarla tamamlanacak. Cumartesi günü Sinopspor-Orduspor maçıyla başlayacak haftanın programında Pazar günü 6 karşılaşma oynanacak.  Geçtiğimiz hafta şampiyonluğunu ilan eden Fatsa Belediyespor kendi sahasında Ladik Belediyespor’u konuk ederken 2. sırada bulunan Ünye 1957 Spor deplasmanda Atakum Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

Bal Ligi 4.Grup’ta 25.Hafta Cumartesi günü Sinopspor-Orduspor karşılaşması ile başlayacak. Ligden düşmesi haftalar önce kesinleşen Orduspor ile Sinopspor’u karşı karşıya getirecek maç Sinop Dokuzoğlu Stadı’nda oynanacak.

Pazar günü programında şampiyon Fatsa Belediyespor kendi taraftarının önünde şampiyonluğunu kutlayacak. Ladik Belediyespor’u konuk edecek olan sarı-lacivertliler ligin ikinci yarısındaki çıkışı ile dikkatleri çeken Ladik Belediyespor karşısında galibiyet hesapları yapacak.

Haftanın bir diğer mücadelesinde ise ikinci sıradaki yerini koruyan Ünye 1957 Spor deplasmanda Atakum Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Atakum Belediyespor açısından kritik öneme sahip karşılaşma Atakum İlçe Stadı’nda oynanacak.

Haftanın diğer maçlarında ise Şarkışla Belediyespor, kendi sahasında 1926 Bulancakspor ile karşı karşıya gelecekken Çorum’da Eti Lisesi Gençlikspor-Çarşambaspor, Görele’de Görelespor-Sivas Demirspor, Amasya’da ise Yeni Amasyaspor-Turhalspor karşılaşmaları oynanacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.