Bal Ligi 4.Grup'ta sezon sona erdi

SPOR 23.04.2019 - 10:52, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2012+ kez okundu.
 

Bal Ligi 4.Grup'ta sezon sona erdi

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 4.Grup'ta sezonu Pazar günü oynanan 26.Hafta karşılaşmaları ile tamamlandı.
Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 4.Grup'ta sezon sona erdi.  2018-2019 sezonu şampiyonu Yozgatspor 1959 FK olurken, grubu 2. sırada bitiren Çarşambaspor ile 3. sırada bitiren Ünye 1957 Spor, Bal Ligi'nde gelecek sezon oynamayı garantileyen takımlar olarak sezonu tamamladılar. Havza Belediyespor ve Safranbolu Belediyespor ise küme düşen takımlar oldu. Grupta son hafta maçlarında Yozgatspor 1959 FK, deplasmanda Altınordu Belediyespor'u 2-1 ve Çarşambaspor ise deplasmanda Sinopspor'u 2-0 yenerek sezonu bitirdiler. Grupta son haftaya ligde kalmayı garantilemiş şekilde giren 3. sıradaki Ünye 1957 Spor, deplasmanda Sungurlu Belediyespor'a 3-1 yenilirken 4.sıradaki Ladik Belediyespor sahasında Kastamonu Özel İdare KHS'ye 2-0 yenilmekten kurtulamadı. Bu hafta maçı olmayan Havza Belediyespor ile deplasmanda Turhalspor karşısına çıkmayan ve hükmen 3-0 mağlup olan Safranbolu Belediyespor ligden direk düşen iki takım oldu. Grubu üçüncü sırada bitiren Çarşambaspor ve dördüncü sırada bitiren Ünye 1957 Spor, gelecek sezon Bal Ligine devam edecek iki takım olurken Altınordu Belediyespor, Yeni Amasyaspor, Turhalspor, 1074 Çankırıspor, Kastamonu Özel İdare KHS, Sungurlu Belediyespor ve Sinopspor il şampiyonu takımlarla play out maçlarına çıkacaklar. Samsun temsilcisi Ladik Belediyespor ise Samsun Süper Amatör Lig 2.'si Termespor ile play out maçına çıkacak. Bu grupta Havza Belediyespor ligden düştüğü için Samsun Süper Amatör Lig Şampiyonu Atakum Belediyespor bir sezon sonra tekrar Bal Liginde mücadele etme hakkı kazandı.   Bal Ligi 4.Grup şampiyonu Yozgatspor 1959 FK ise 3.Lig'e yükselme play of maçı oynayacak ve profesyonel lige çıkma mücadelesi verecek.
Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 4.Grup'ta sezonu Pazar günü oynanan 26.Hafta karşılaşmaları ile tamamlandı.

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 4.Grup'ta sezon sona erdi.  2018-2019 sezonu şampiyonu Yozgatspor 1959 FK olurken, grubu 2. sırada bitiren Çarşambaspor ile 3. sırada bitiren Ünye 1957 Spor, Bal Ligi'nde gelecek sezon oynamayı garantileyen takımlar olarak sezonu tamamladılar. Havza Belediyespor ve Safranbolu Belediyespor ise küme düşen takımlar oldu.

Grupta son hafta maçlarında Yozgatspor 1959 FK, deplasmanda Altınordu Belediyespor'u 2-1 ve Çarşambaspor ise deplasmanda Sinopspor'u 2-0 yenerek sezonu bitirdiler. Grupta son haftaya ligde kalmayı garantilemiş şekilde giren 3. sıradaki Ünye 1957 Spor, deplasmanda Sungurlu Belediyespor'a 3-1 yenilirken 4.sıradaki Ladik Belediyespor sahasında Kastamonu Özel İdare KHS'ye 2-0 yenilmekten kurtulamadı.

Bu hafta maçı olmayan Havza Belediyespor ile deplasmanda Turhalspor karşısına çıkmayan ve hükmen 3-0 mağlup olan Safranbolu Belediyespor ligden direk düşen iki takım oldu. Grubu üçüncü sırada bitiren Çarşambaspor ve dördüncü sırada bitiren Ünye 1957 Spor, gelecek sezon Bal Ligine devam edecek iki takım olurken Altınordu Belediyespor, Yeni Amasyaspor, Turhalspor, 1074 Çankırıspor, Kastamonu Özel İdare KHS, Sungurlu Belediyespor ve Sinopspor il şampiyonu takımlarla play out maçlarına çıkacaklar. Samsun temsilcisi Ladik Belediyespor ise Samsun Süper Amatör Lig 2.'si Termespor ile play out maçına çıkacak. Bu grupta Havza Belediyespor ligden düştüğü için Samsun Süper Amatör Lig Şampiyonu Atakum Belediyespor bir sezon sonra tekrar Bal Liginde mücadele etme hakkı kazandı.

 

Bal Ligi 4.Grup şampiyonu Yozgatspor 1959 FK ise 3.Lig'e yükselme play of maçı oynayacak ve profesyonel lige çıkma mücadelesi verecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.