Balkonda İntihar Etmek İstedi

ASAYİŞ 13.04.2018 - 21:31, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2332+ kez okundu.
 

Balkonda İntihar Etmek İstedi

Eve gelen akrabalarının müdahalesi iplerin kesilmesiyle kurtarılan adam Ünye Devlet Hastanesine kaldırıldı.
  Olay, bu gün saat 14.00 Ünye İnkur Mahallesi’ndeki bir evde meydana geldi. İddiaya göre maddi sıkıntıları olduğu öne sürülen 3 çocuk babası 60 yaşındaki Aydın.A balkonda bulunan demir parmaklıklara kendini bağlayarak intihar etmek istedi. Eve gelen akrabalarının müdahalesinin ardından olay yerine sağlık ekipleri ve jandarmaya haber verildi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, ilk müdahalenin ardından Aydın A’yı ambulansla Ünye Devlet Hastanesine götürdü. Tedaviye alınan Aydın A’nın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu ve yoğun bakım ünitesine alındığı öğrenildi. Savcılık olayla ilgili olarak soruşturma başlattı.  
Eve gelen akrabalarının müdahalesi iplerin kesilmesiyle kurtarılan adam Ünye Devlet Hastanesine kaldırıldı.

 

Olay, bu gün saat 14.00 Ünye İnkur Mahallesi’ndeki bir evde meydana geldi. İddiaya göre maddi sıkıntıları olduğu öne sürülen 3 çocuk babası 60 yaşındaki Aydın.A balkonda bulunan demir parmaklıklara kendini bağlayarak intihar etmek istedi. Eve gelen akrabalarının müdahalesinin ardından olay yerine sağlık ekipleri ve jandarmaya haber verildi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, ilk müdahalenin ardından Aydın A’yı ambulansla Ünye Devlet Hastanesine götürdü. Tedaviye alınan Aydın A’nın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu ve yoğun bakım ünitesine alındığı öğrenildi.

Savcılık olayla ilgili olarak soruşturma başlattı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.