Barıştıramadı

SİYASET 05.03.2019 - 10:53, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1259+ kez okundu.
 

Barıştıramadı

Ak Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Hilmi Güler, Gürgentepe Belediye Başkanı Yenir Yalçınkaya ile Gürgentepe Belediye Başkan Adayı gösterilen Yaşar Şahin’i barışmaları için ikna edemedi.
Gürgentepe’nin AK Partili Belediye Başkanı Yener Yalçınkaya ile 30 Mart Yerel Seçimlerinde Başkan Adayı olan Yaşar Şahin arasında soğuk rüzgârlar esiyor. Yalçınkaya ile Şahin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Hilmi Güler’in katıldığı toplantıda birbirlerini suçladı. AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Hilmi Güler Gürgentepe ziyaretinde İlçe binasında partililerle bir araya geldi. Burada bir konuşma yapan Gürgentepe Belediye Başkanı Yener Yalçınkaya’nın hedefinde bu dönem aday gösterilen Yaşar Şahin vardı.   DERDİN NE SENİN Başkan Yalçınkaya, ”Kapım sürekli açık oldu. Derdiniz sıkıntınız varsa gelin bana anlatın dedik. Yapılacak bir şey varsa bize söyleyin. Sınırlı imkânlarla sınırsız hizmet vermeye çalıştık. Adaylık dönemimiz başladı. Akla gelmedik cinlikler yapıldı. Yok şu yapılmış yok bu yapılmış. Kardeşim derdin ne senin? Ne istiyorsun bu ilçeden. Geçen dönem aday oldum. Bu hizmetleri yapacağım dedim yaptım mı yaptım. Ne oldu. Niye bizi bize bırakmıyorlar. Biz bir aileysek bir şeyleri gizlemeyeceğiz. 5 yıldır bana selam vermiyor. Belediye başkanına hayırlı olsun uğramamış, belediyeye gelmemiş. Toplantıya 15 dakika uğramış.15 Temmuz oldu bir kez meydana gelmediler. Ne oldu bunlar AK Partili oldu. Biz AK Partili dava adamı olamadık” şeklinde konuştu.   BARIŞMAK İSTİYORUM Yalçınkaya’nın konuşmalarına Başkan Adayı gösterilen Yaşar Şahin cevap vermeye çalıştı. Şahin,” Bu bir nöbet değişimidir. Kötülüme yapılmadı. Karalama geride kaldı. Başkandan aldığımız bayrağı daha ileri taşıyacağız. Başkandan istifade ettiğimiz hizmetleri için teşekkür ettik. Yaşadıklarımızı ikimiz biliyoruz. İstanbul’a gittiğimde akrabalarımın yanına değil başkanın yanına giderdim. Ne oldu bunu yürütemedik. Elini tutmak istiyorum, kucaklaşmak istiyorum “dedi. İKNA OLMADI   Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hilmi Güler ve İl Başkanı Halit Tomakin araya girmesine rağmen Yalçınkaya ile Şahin kucaklaşmadı.
Ak Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Hilmi Güler, Gürgentepe Belediye Başkanı Yenir Yalçınkaya ile Gürgentepe Belediye Başkan Adayı gösterilen Yaşar Şahin’i barışmaları için ikna edemedi.

Gürgentepe’nin AK Partili Belediye Başkanı Yener Yalçınkaya ile 30 Mart Yerel Seçimlerinde Başkan Adayı olan Yaşar Şahin arasında soğuk rüzgârlar esiyor. Yalçınkaya ile Şahin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Hilmi Güler’in katıldığı toplantıda birbirlerini suçladı. AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Hilmi Güler Gürgentepe ziyaretinde İlçe binasında partililerle bir araya geldi. Burada bir konuşma yapan Gürgentepe Belediye Başkanı Yener Yalçınkaya’nın hedefinde bu dönem aday gösterilen Yaşar Şahin vardı.

 

DERDİN NE SENİN

Başkan Yalçınkaya, ”Kapım sürekli açık oldu. Derdiniz sıkıntınız varsa gelin bana anlatın dedik. Yapılacak bir şey varsa bize söyleyin. Sınırlı imkânlarla sınırsız hizmet vermeye çalıştık. Adaylık dönemimiz başladı. Akla gelmedik cinlikler yapıldı. Yok şu yapılmış yok bu yapılmış. Kardeşim derdin ne senin? Ne istiyorsun bu ilçeden. Geçen dönem aday oldum. Bu hizmetleri yapacağım dedim yaptım mı yaptım. Ne oldu. Niye bizi bize bırakmıyorlar. Biz bir aileysek bir şeyleri gizlemeyeceğiz. 5 yıldır bana selam vermiyor. Belediye başkanına hayırlı olsun uğramamış, belediyeye gelmemiş. Toplantıya 15 dakika uğramış.15 Temmuz oldu bir kez meydana gelmediler. Ne oldu bunlar AK Partili oldu. Biz AK Partili dava adamı olamadık” şeklinde konuştu.

 

BARIŞMAK İSTİYORUM

Yalçınkaya’nın konuşmalarına Başkan Adayı gösterilen Yaşar Şahin cevap vermeye çalıştı. Şahin,” Bu bir nöbet değişimidir. Kötülüme yapılmadı. Karalama geride kaldı. Başkandan aldığımız bayrağı daha ileri taşıyacağız. Başkandan istifade ettiğimiz hizmetleri için teşekkür ettik. Yaşadıklarımızı ikimiz biliyoruz. İstanbul’a gittiğimde akrabalarımın yanına değil başkanın yanına giderdim. Ne oldu bunu yürütemedik. Elini tutmak istiyorum, kucaklaşmak istiyorum “dedi.

İKNA OLMADI

 

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hilmi Güler ve İl Başkanı Halit Tomakin araya girmesine rağmen Yalçınkaya ile Şahin kucaklaşmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.