Başkan Amcayla Kardan Adam Yaptılar

YAŞAM 17.02.2021 - 14:20, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1968+ kez okundu.
 

Başkan Amcayla Kardan Adam Yaptılar

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, kar yağışının ardından kentte yapılan çalışmaları incelediği sırada parkta oynayan çocuklarla bir araya geldi. Çocukların sevincine ortak olan Başkan Tören onlarla kar topu oynadı, birlikte kardan adam yaptı.
BAŞKAN TÖREN: “DÜNYA, ÇOCUKLARIN TEBESSÜMÜYLE GÜZELLEŞİYOR”     Altınordu genelinde yağan karın ardından yapılan çalışmalarla ilgili incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Aşkın Tören, yürütülen çalışmaları yerinde inceledi, ekiplerden bilgi aldı. İnceleme esnasında parkta kardan adam yapan çocukları gören Başkan Tören, çocukların eğlencesine ortak oldu birlikte kardan adam yaptı. Ardından çocuklarla kartopu oynaya Başkan Tören; “Kar yağışı kırsal bölgelerimiz başta olmak üzere her yerde etkisini gösterdi. Ekiplerimiz aralıksız olarak vatandaşlarımızın güvenli ulaşımı için çalışmalarını sürdürüyor. Ekiplerimiz tarafından yürütülen bu çalışmaları yerinde incelemek üzere çıktığımız sokaklarda, parklarda kar sevincini en çok yaşayan çocuklarımıza denk geldik. Onların bu sevincine ortak olduk, birlikte kartopu oynadık, kardan adam yaptık. Hayatta bir çocuğun gülümsemesinden daha büyük bir mutluluk olamaz. Dünyayı güzelleştiren yegâne şey çocukların tebessümüdür” şeklinde konuştu.     Ardından Bahçelievler Anaokulu‘nu ziyaret eden Belediye Başkanı Aşkın Tören, öğretmen ve öğrencilere eğitim öğretim hayatında başarılar diledi.  
Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, kar yağışının ardından kentte yapılan çalışmaları incelediği sırada parkta oynayan çocuklarla bir araya geldi. Çocukların sevincine ortak olan Başkan Tören onlarla kar topu oynadı, birlikte kardan adam yaptı.

BAŞKAN TÖREN: “DÜNYA, ÇOCUKLARIN TEBESSÜMÜYLE GÜZELLEŞİYOR”

 

 

Altınordu genelinde yağan karın ardından yapılan çalışmalarla ilgili incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Aşkın Tören, yürütülen çalışmaları yerinde inceledi, ekiplerden bilgi aldı. İnceleme esnasında parkta kardan adam yapan çocukları gören Başkan Tören, çocukların eğlencesine ortak oldu birlikte kardan adam yaptı. Ardından çocuklarla kartopu oynaya Başkan Tören; “Kar yağışı kırsal bölgelerimiz başta olmak üzere her yerde etkisini gösterdi. Ekiplerimiz aralıksız olarak vatandaşlarımızın güvenli ulaşımı için çalışmalarını sürdürüyor. Ekiplerimiz tarafından yürütülen bu çalışmaları yerinde incelemek üzere çıktığımız sokaklarda, parklarda kar sevincini en çok yaşayan çocuklarımıza denk geldik. Onların bu sevincine ortak olduk, birlikte kartopu oynadık, kardan adam yaptık. Hayatta bir çocuğun gülümsemesinden daha büyük bir mutluluk olamaz. Dünyayı güzelleştiren yegâne şey çocukların tebessümüdür” şeklinde konuştu.

 

 

Ardından Bahçelievler Anaokulu‘nu ziyaret eden Belediye Başkanı Aşkın Tören, öğretmen ve öğrencilere eğitim öğretim hayatında başarılar diledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.