Başkan Çamyar'dan Kutlama

BÖLGE GÜNDEMİ 25.07.2018 - 11:08, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1321+ kez okundu.
 

Başkan Çamyar'dan Kutlama

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, yayımladığı mesajda, “Basın mensuplarımızın gece gündüz demeden, güç şartlar altında görevlerini büyük özveriyle ifa etmeleri takdire şayandır.” dedi.
Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, “Gazeteciler ve Basın Bayramı” münasebetiyle yayımladığı mesajda, “Basın mensuplarımızın gece gündüz demeden, güç şartlar altında görevlerini büyük özveriyle ifa etmeleri takdire şayandır.” dedi.   Başkan Çamyar, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Bilindiği gibi, 24 Temmuz 1908’de 2. Meşrutiyetin ilan edilmesi ve 25 Temmuz 1908’de çıkan gazetelerin sansürsüz yayımlanmasından bu yana 24 Temmuz tarihi ‘Gazeteciler ve Basın Bayramı’ olarak kullanılmaktadır. Günümüz toplumunda hızla gelişen ve geniş bir alana ulaşabilen kitle iletişim araçları ile birlikte etkinliği her geçen gün artan yazılı, görsel ve işitsel basın, yaşadığımız yer ve tüm dünyadaki gelişmeler hakkında bizleri haberdar ederek etkili bir iletişim ağı sağlamaktadır. Basın mensuplarımızın kamuoyunun doğru bilgilendirmesi, yapılan hizmetlerin ve yaşanan problemlerin doğru ve tarafsız bir şekilde halka yansıtılması için gece gündüz demeden güç şartlar altında görevlerini büyük özveriyle ifa etmeleri takdire şayandır. Meslek ilklerine uygun, kişi hak ve hürriyetlerine saygılı, tarafsız ve objektif bir yayıncılık anlayışı, toplumun basına duyduğu güveni artırmasının yanında, kamuoyunun yanlış bilgilendirilmesinin de önüne geçecektir. Toplumsal değerlere saygılı, kişisel, hak ve özgürlükleri temel alan tarafsız bir anlayışla görevini yerine getiren özgür basın, demokrasilerin en büyük güvencesidir. Bu duygu ve düşüncelerle zor şartlarda ve büyük bir özveriyle görevlerini en iyi şekilde yapmaya çalışan, başta Ünye’de faaliyette bulunan değerli basınımızın ve tüm basın mensuplarının ‘24 Temmuz Basın Bayramı’nı kutlar, çalışmalarında başarılar dilerim.”  
Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, yayımladığı mesajda, “Basın mensuplarımızın gece gündüz demeden, güç şartlar altında görevlerini büyük özveriyle ifa etmeleri takdire şayandır.” dedi.

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, “Gazeteciler ve Basın Bayramı” münasebetiyle yayımladığı mesajda, “Basın mensuplarımızın gece gündüz demeden, güç şartlar altında görevlerini büyük özveriyle ifa etmeleri takdire şayandır.” dedi.

 

Başkan Çamyar, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Bilindiği gibi, 24 Temmuz 1908’de 2. Meşrutiyetin ilan edilmesi ve 25 Temmuz 1908’de çıkan gazetelerin sansürsüz yayımlanmasından bu yana 24 Temmuz tarihi ‘Gazeteciler ve Basın Bayramı’ olarak kullanılmaktadır. Günümüz toplumunda hızla gelişen ve geniş bir alana ulaşabilen kitle iletişim araçları ile birlikte etkinliği her geçen gün artan yazılı, görsel ve işitsel basın, yaşadığımız yer ve tüm dünyadaki gelişmeler hakkında bizleri haberdar ederek etkili bir iletişim ağı sağlamaktadır.

Basın mensuplarımızın kamuoyunun doğru bilgilendirmesi, yapılan hizmetlerin ve yaşanan problemlerin doğru ve tarafsız bir şekilde halka yansıtılması için gece gündüz demeden güç şartlar altında görevlerini büyük özveriyle ifa etmeleri takdire şayandır. Meslek ilklerine uygun, kişi hak ve hürriyetlerine saygılı, tarafsız ve objektif bir yayıncılık anlayışı, toplumun basına duyduğu güveni artırmasının yanında, kamuoyunun yanlış bilgilendirilmesinin de önüne geçecektir. Toplumsal değerlere saygılı, kişisel, hak ve özgürlükleri temel alan tarafsız bir anlayışla görevini yerine getiren özgür basın, demokrasilerin en büyük güvencesidir. Bu duygu ve düşüncelerle zor şartlarda ve büyük bir özveriyle görevlerini en iyi şekilde yapmaya çalışan, başta Ünye’de faaliyette bulunan değerli basınımızın ve tüm basın mensuplarının ‘24 Temmuz Basın Bayramı’nı kutlar, çalışmalarında başarılar dilerim.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.