Başkan Demirci'den 10 Kasım Mesajı

BÖLGE GÜNDEMİ 10.11.2019 - 18:08, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1116+ kez okundu.
 

Başkan Demirci'den 10 Kasım Mesajı

Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ve Atatürk Haftası nedeniyle bir mesaj yayımladı.
Başkan Demirci, mesajında şu düşünceleri paylaştı: “Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, büyük devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, Hakk’a uğurlamamızın 81. yıldönümünde bir kez daha rahmet, minnet ve saygıyla anıyor; Atatürk’ün en büyük eserim dediği Türkiye Cumhuriyeti’nin güçlenmesi karşısında gururlanıyorum. Bugün, mensubu olmakla gurur duyduğumuz Türkiye Cumhuriyeti’nde, bağımsız ve özgür bireyler olarak yaşıyorsak bunu başta Ulu Önder Mustafa Kemal olmak üzere Kurtuluş Savaşı’nın adı duyulmamış kahramanlarına borçluyuz. Büyük şahsiyetler; fikirleriyle, eserleriyle, fedakâr gayretleriyle anılırlar. Bizler de ülke olarak, kendisini İstiklal Savaşımızın başkumandanı, bağımsızlığımızın sembolü ve Cumhuriyetimizin kurucusu olarak gururla anıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle, vefatının 81. yıldönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, onun şahsında dava ve silah arkadaşlarını, Kurtuluş Savaşı’nın tüm kahramanlarını bir kez daha rahmetle ve şükranla anıyorum.”
Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ve Atatürk Haftası nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Demirci, mesajında şu düşünceleri paylaştı: “Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, büyük devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, Hakk’a uğurlamamızın 81. yıldönümünde bir kez daha rahmet, minnet ve saygıyla anıyor; Atatürk’ün en büyük eserim dediği Türkiye Cumhuriyeti’nin güçlenmesi karşısında gururlanıyorum. Bugün, mensubu olmakla gurur duyduğumuz Türkiye Cumhuriyeti’nde, bağımsız ve özgür bireyler olarak yaşıyorsak bunu başta Ulu Önder Mustafa Kemal olmak üzere Kurtuluş Savaşı’nın adı duyulmamış kahramanlarına borçluyuz.

Büyük şahsiyetler; fikirleriyle, eserleriyle, fedakâr gayretleriyle anılırlar. Bizler de ülke olarak, kendisini İstiklal Savaşımızın başkumandanı, bağımsızlığımızın sembolü ve Cumhuriyetimizin kurucusu olarak gururla anıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle, vefatının 81. yıldönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, onun şahsında dava ve silah arkadaşlarını, Kurtuluş Savaşı’nın tüm kahramanlarını bir kez daha rahmetle ve şükranla anıyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.