Başkan Demirci, “Milletimiz 15 Temmuz’da Unutulmaz Bir Destan Yazmıştır”

BÖLGE GÜNDEMİ 15.07.2021 - 11:32, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2421+ kez okundu.
 

Başkan Demirci, “Milletimiz 15 Temmuz’da Unutulmaz Bir Destan Yazmıştır”

Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.
    Başkan Demirci, 15 Temmuz hain darbe girişiminin ülkemizin tarihi boyunca yaşadığı en büyük ihanetlerden birisi olduğunu belirterek mesajında şu ifadelere yer verdi, “15 Temmuz 2016 gecesi yaşanan darbe girişimi aziz milletimize ve bu topraklara yapılan Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en büyük ihanetidir. O karanlık gecede kahraman Türk milleti, Milli mücadele ruhunu aynı kararlılıkla yansıtarak işgalcilerin üstesinden gelmeyi başarmış, tüm dünyaya demokrasiye nasıl sahip çıkıldığının dersini vermiştir. Baş Komutanımız Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısıyla Milletimiz, üzerine açılan ateşlere, bombalara, tanklara, uçaklara rağmen asla geri adım atmamış, hainlerin karşısında cansiperane duruş sergilemiştir.       15 Temmuz gecesi, demokrasiyle cuntacıların, bağımsızlıkla sömürü düzeninin, millet ile küresel teröristlerin göğüs göğüse çarpıştığı gecedir. O gece, vatanı için hain teröristlere karşı zafer kazanmamızı sağlayan milletimiz, dünyaya örnek olacak nitelikte büyük bir destan yazmıştır. Milletimizin destansı direnişiyle uzun yıllar boyunca sinsice planlar kurarak,  devletimizin her kademesinde kümelenen terörist alçaklar, etkisiz hale getirilmiştir.       Bu duygu ve düşüncelerle şanlı direnişimizin beşinci yıl dönümünde FETÖ tarafından milli iradeye, demokrasiye, ülkemizin birliği ve bütünlüğüne karşı gerçekleştirilen hain darbe girişimini bir kez daha lanetliyor; vermiş oldukları destansı mücadele sonrası hayatını kaybeden demokrasi şehitlerimize Allah'tan rahmet yakınlarına ve milletimize sabır, gazilerimize sağlıklı bir ömür diliyorum.”
Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

 

 

Başkan Demirci, 15 Temmuz hain darbe girişiminin ülkemizin tarihi boyunca yaşadığı en büyük ihanetlerden birisi olduğunu belirterek mesajında şu ifadelere yer verdi, “15 Temmuz 2016 gecesi yaşanan darbe girişimi aziz milletimize ve bu topraklara yapılan Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en büyük ihanetidir. O karanlık gecede kahraman Türk milleti, Milli mücadele ruhunu aynı kararlılıkla yansıtarak işgalcilerin üstesinden gelmeyi başarmış, tüm dünyaya demokrasiye nasıl sahip çıkıldığının dersini vermiştir. Baş Komutanımız Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısıyla Milletimiz, üzerine açılan ateşlere, bombalara, tanklara, uçaklara rağmen asla geri adım atmamış, hainlerin karşısında cansiperane duruş sergilemiştir.

 

 

 

15 Temmuz gecesi, demokrasiyle cuntacıların, bağımsızlıkla sömürü düzeninin, millet ile küresel teröristlerin göğüs göğüse çarpıştığı gecedir. O gece, vatanı için hain teröristlere karşı zafer kazanmamızı sağlayan milletimiz, dünyaya örnek olacak nitelikte büyük bir destan yazmıştır. Milletimizin destansı direnişiyle uzun yıllar boyunca sinsice planlar kurarak,  devletimizin her kademesinde kümelenen terörist alçaklar, etkisiz hale getirilmiştir.

 

 

 

Bu duygu ve düşüncelerle şanlı direnişimizin beşinci yıl dönümünde FETÖ tarafından milli iradeye, demokrasiye, ülkemizin birliği ve bütünlüğüne karşı gerçekleştirilen hain darbe girişimini bir kez daha lanetliyor; vermiş oldukları destansı mücadele sonrası hayatını kaybeden demokrasi şehitlerimize Allah'tan rahmet yakınlarına ve milletimize sabır, gazilerimize sağlıklı bir ömür diliyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.