Başkan Gazetecileri Ağırladı

BÖLGE GÜNDEMİ 12.01.2020 - 23:11, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2097+ kez okundu.
 

Başkan Gazetecileri Ağırladı

Ünye Belediyesi 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle Ünye’de hizmet veren basın mensuplarıyla kahvaltı programında bir araya geldi.
  Ünye Belediyesi Atatürk Parkı Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen programda Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı günün anlam ve önemine ilişkin konuşmasında şunları ifade etti; Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı: “Tarafsız ve objektif bir bakış açısı içerisinde Dünya’da olan bitenlerden kamuoyunu aydınlatmak ve bilgilendirmek adına en zor şartlarda, gece gündüz demeden halkımızın bilgilenmesi açısından vermiş olduğunuz emeklerinizden dolayı sizleri kutluyorum. Bundan sonraki süreçte de kazasız, belasız, bu zor şartlardaki mücadelenizde Allah yardımcınız olsun diyorum. Milletimizin bilgilendirilmesi açısından ve bu bilgilendirmeyi yaparken de bilgilerin toplanmasında sahada vermiş olduğunuz mücadelede herhangi bir sıkıntı yaşamadan bilgilere ulaşmanız temennisiyle hepinizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyorum.”dedi.
Ünye Belediyesi 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle Ünye’de hizmet veren basın mensuplarıyla kahvaltı programında bir araya geldi.

 

Ünye Belediyesi Atatürk Parkı Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen programda Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı günün anlam ve önemine ilişkin konuşmasında şunları ifade etti;

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı: “Tarafsız ve objektif bir bakış açısı içerisinde Dünya’da olan bitenlerden kamuoyunu aydınlatmak ve bilgilendirmek adına en zor şartlarda, gece gündüz demeden halkımızın bilgilenmesi açısından vermiş olduğunuz emeklerinizden dolayı sizleri kutluyorum. Bundan sonraki süreçte de kazasız, belasız, bu zor şartlardaki mücadelenizde Allah yardımcınız olsun diyorum. Milletimizin bilgilendirilmesi açısından ve bu bilgilendirmeyi yaparken de bilgilerin toplanmasında sahada vermiş olduğunuz mücadelede herhangi bir sıkıntı yaşamadan bilgilere ulaşmanız temennisiyle hepinizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyorum.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.