Başkan Güler’den Berat Kandili Mesajı

YAŞAM 28.03.2021 - 13:26, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2721+ kez okundu.
 

Başkan Güler’den Berat Kandili Mesajı

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak Orduluların ve tüm İslam aleminin kandilini tebrik etti.
Ramazan ayının müjdecisi Berat Kandili’ni idrak etmenin huzur ve mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Başkan Güler, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Kandiller birlik, beraberlik ve manevi duygularımızın arttığı; arınma, aydınlanma ve hayat muhasebesi imkanı sağlayan gecelerdir. Kandil geceleri, feyziyle sadece karanlık gecelerimizi değil, aynı zamanda manevi iklimiyle gönüllerimizi de aydınlatarak zihinlerimizi berraklaştırmaktadır. Bu mübarek gecelerin hoşgörü ortamının gelişmesine ve güçlenmesine vesile olması en büyük temennimizdir. İnsanlar arasındaki sevgi, saygıyı arttıran bu mübarek geceler, aynı zamanda manevi güç kazanmaya fırsat sağlayan önemli gecelerdir. Bu duygu ve düşünlerle bu anlamlı gecenin şehrimize, milletimize ve İslam alemine hayırlar getirmesini diliyor; tüm insanlığın sağlık, barış ve huzuruna vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum.”    
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak Orduluların ve tüm İslam aleminin kandilini tebrik etti.

Ramazan ayının müjdecisi Berat Kandili’ni idrak etmenin huzur ve mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Başkan Güler, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Kandiller birlik, beraberlik ve manevi duygularımızın arttığı; arınma, aydınlanma ve hayat muhasebesi imkanı sağlayan gecelerdir. Kandil geceleri, feyziyle sadece karanlık gecelerimizi değil, aynı zamanda manevi iklimiyle gönüllerimizi de aydınlatarak zihinlerimizi berraklaştırmaktadır.

Bu mübarek gecelerin hoşgörü ortamının gelişmesine ve güçlenmesine vesile olması en büyük temennimizdir. İnsanlar arasındaki sevgi, saygıyı arttıran bu mübarek geceler, aynı zamanda manevi güç kazanmaya fırsat sağlayan önemli gecelerdir.

Bu duygu ve düşünlerle bu anlamlı gecenin şehrimize, milletimize ve İslam alemine hayırlar getirmesini diliyor; tüm insanlığın sağlık, barış ve huzuruna vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum.”

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.