Başkan Güler Gazi Ve Şehit Yakınları İle Buluştu

YAŞAM 16.09.2021 - 23:43, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1699+ kez okundu.
 

Başkan Güler Gazi Ve Şehit Yakınları İle Buluştu

Fatsa, Ünye ve Çevre İlçeleri Şehit Aileleri ve Gazileri Dayanışma Derneği tarafından 19 Eylül Gaziler günü münasebetiyle bir program gerçekleştirildi.
    Fatsa ilçesinde yapılan programa Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in yanı sıra Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Ethem Kibar, gazi ve şehit yakınları katıldı.           Gerçekleştirilen programda şehit aileleri ve gazilerle yakından ilgilenen Başkan Güler, günün anısına şehit ve gazi aileleri ile bol bol fotoğraf çektirdi.           “SİZLERE LAYIK OLMAK İÇİN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ”       Gazi ve şehit yakınlarına bir konuşma yapan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Canınızı bizler için ortaya koydunuz. Biz de sizlere layık olmak için gece gündüz çalışıyoruz” dedi.           Başkan Güler şöyle konuştu:       “Hem gazilerimiz ve şehit yakınlarımız ile bir arada olmak hem de canlarını bu ülke için feda eden şehitlerimizi anmak için bugün bir arada bulunuyoruz. 19 Eylül’ün bizler için iki önemi var. Birincisi gaziler günü ikincisi ise Mustafa Kemal Atatürk’ün Ordu’ya teşrif ettiği gün. Sizler olmasaydınız gerçekten hür ve bağımsız olmamız mümkün olmazdı. Çünkü canınızı bizler için ortaya koydunuz. Biz de sizlere layık olmak için çalışmalarımızı yapıyoruz. Hayatınızı daha çok kolaylaştırmak için çalışıyoruz. Gazilik unvanı, şehitlik unvanı öyle kolay alınacak unvanlar değil. Herhangi bir arzunun isteğinizde her zaman emrinizdeyiz.”             Program sonunda Fatsa, Ünye ve Çevre İlçeleri Şehit Aileleri ve Gazileri Dayanışma Derneği tarafından yapılan sosyal sorumluluk projelerine verdikleri katkı ile şehit yakınları ve gazilerin yanında olduklarını gösteren esnafa plaket takdiminde bulunuldu.        
Fatsa, Ünye ve Çevre İlçeleri Şehit Aileleri ve Gazileri Dayanışma Derneği tarafından 19 Eylül Gaziler günü münasebetiyle bir program gerçekleştirildi.

 

 

Fatsa ilçesinde yapılan programa Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in yanı sıra Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Ethem Kibar, gazi ve şehit yakınları katıldı.

 

 

 

 

 

Gerçekleştirilen programda şehit aileleri ve gazilerle yakından ilgilenen Başkan Güler, günün anısına şehit ve gazi aileleri ile bol bol fotoğraf çektirdi.

 

 

 

 

 

“SİZLERE LAYIK OLMAK İÇİN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ”

 

 

 

Gazi ve şehit yakınlarına bir konuşma yapan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Canınızı bizler için ortaya koydunuz. Biz de sizlere layık olmak için gece gündüz çalışıyoruz” dedi.

 

 

 

 

 

Başkan Güler şöyle konuştu:

 

 

 

“Hem gazilerimiz ve şehit yakınlarımız ile bir arada olmak hem de canlarını bu ülke için feda eden şehitlerimizi anmak için bugün bir arada bulunuyoruz. 19 Eylül’ün bizler için iki önemi var. Birincisi gaziler günü ikincisi ise Mustafa Kemal Atatürk’ün Ordu’ya teşrif ettiği gün. Sizler olmasaydınız gerçekten hür ve bağımsız olmamız mümkün olmazdı. Çünkü canınızı bizler için ortaya koydunuz. Biz de sizlere layık olmak için çalışmalarımızı yapıyoruz. Hayatınızı daha çok kolaylaştırmak için çalışıyoruz. Gazilik unvanı, şehitlik unvanı öyle kolay alınacak unvanlar değil. Herhangi bir arzunun isteğinizde her zaman emrinizdeyiz.”

 

 

 

 

 

 

Program sonunda Fatsa, Ünye ve Çevre İlçeleri Şehit Aileleri ve Gazileri Dayanışma Derneği tarafından yapılan sosyal sorumluluk projelerine verdikleri katkı ile şehit yakınları ve gazilerin yanında olduklarını gösteren esnafa plaket takdiminde bulunuldu.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.