Başkan Güler İlküvez'de

BÖLGE GÜNDEMİ 28.01.2020 - 22:24, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2240+ kez okundu.
 

Başkan Güler İlküvez'de

Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Çaybaşı İlçesi İlküvez mahallesinde bulunan Düzenli Depolama Sahasını ziyaret etti.
  Başkan Güler, Çaybaşı ilçesinin İlküvez Mahallesi Göksun mevkiinde bulunan Katı Atık Bertaraf ve Düzenli Depolama Tesisi’nden kaynaklanan sorunları gidermek amacıyla yöre sakinleri ve ilgili tarafların katılımıyla bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede yöre sakinlerini ayrı ayrı dinleyen Başkan Güler, sorunun nedenleri ve çözümü için yapılması gereken çalışmalar konusunda görüş alışverişinde bulundu. Karşılıklı anlayış içerisinde geçen görüşmede Başkan Güler, Katı Atık Bertaraf ve Düzenli Depolama Tesisi’nin bulunduğu bölgede yaşayan vatandaşların, kendisine ilettiği eksikliklerin giderilmesi için gerekli çalışmaların yapılacağını belirtti.
Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Çaybaşı İlçesi İlküvez mahallesinde bulunan Düzenli Depolama Sahasını ziyaret etti.

 

Başkan Güler, Çaybaşı ilçesinin İlküvez Mahallesi Göksun mevkiinde bulunan Katı Atık Bertaraf ve Düzenli Depolama Tesisi’nden kaynaklanan sorunları gidermek amacıyla yöre sakinleri ve ilgili tarafların katılımıyla bir görüşme gerçekleştirdi.

Görüşmede yöre sakinlerini ayrı ayrı dinleyen Başkan Güler, sorunun nedenleri ve çözümü için yapılması gereken çalışmalar konusunda görüş alışverişinde bulundu.

Karşılıklı anlayış içerisinde geçen görüşmede Başkan Güler, Katı Atık Bertaraf ve Düzenli Depolama Tesisi’nin bulunduğu bölgede yaşayan vatandaşların, kendisine ilettiği eksikliklerin giderilmesi için gerekli çalışmaların yapılacağını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.