Başkan Güler’in Turizm Yatırımları Sürüyor

TURİZM 22.11.2020 - 21:45, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2278+ kez okundu.
 

Başkan Güler’in Turizm Yatırımları Sürüyor

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in turizm yatırımları tüm hızıyla devam ediyor.
   Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’nin en güzel 10 şelalesi arasında gösterilen Altınordu İlçesi Karaoluk Mahallesi sınırları içerisinde yer alan Çiseli Şelalesi’ne ulaşımı sağlayan güzergahta asfalt çalışması başlattı. Karadeniz Bölgesi'nde, uçsuz bucaksız ormanları, bol oksijenli yaylaları, kanyonları, gölleri ve derelerdeki şelaleleriyle adından söz ettiren Ordu’da, turizme yönelik yapılan çalışmalar sürüyor. 100'ün üzerinde irili ufaklı şelale bulunan kentte, turizmde önemli yere sahip Altınordu ilçesi Karaoluk Mahallesi'ndeki Çiseli Şelalesi’nin cazibesini artırmak, yerli ve yabancı turistlere standardı yüksek, konforlu bir ulaşım imkanı sağlamak amacıyla harekete geçildi. Çiseli Şelalesi’ne ulaşımı sağlayan güzergahta, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatlarıyla asfalt çalışması başlatıldı. ÇİSELİ ŞELALESİ’NE GİDEN YOLA ASFALT KONFORU Altınordu ilçesi Karaoluk Mahallesi sınırları içerisinde yer alan şelalenin Ordu turizmine büyük katkı sağladığını belirten Başkan Güler, “Çiseli Şelalesi, gazeteci ve yazarların oluşturduğu bir jüri tarafından yapılan değerlendirmede, Türkiye’nin en güzel 10 şelalesi arasında gösterilen bir turizm cazibe merkezi. Karayolundan 6 kilometre uzunluğundaki güzergahın 2 kilometrelik kısmı stabilize bir haldeydi. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerimiz, yolun konforlu bir yapıya dönüştürülmesi için asfalt çalışmalarını başlattı” diye konuştu. TURİZME KATKI SAĞLAYACAK Asfalta kavuşacak güzergahın Çiseli Şelalesi ile birlikte birçok mahalle ve ilçeye de hizmet vereceğini vurgulayan Başkan Güler, “Bu yol, Karaoluk Mahallemizle birlikte, Yeşilköy, Işıklı ve Gönören Mahallelerimize de ulaşım sağlayan bir güzergahta yer alıyor. Ayrıca Perşembe ilçemize bağlı Kırlı Mahallemize bağlanan önemli bir yol. Hem Çiseli Şelalesi, hem de diğer mahallelerimize hizmet vermesi anlamında önemli bir mesafeyi asfalt ile buluşturuyoruz. İlimiz turizmine ve mahallelerimize hayırlı olsun” şeklinde konuştu. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, kent genelinde turizmin altyapısına yönelik yapılan çalışmaların artarak devam edeceğini sözlerine ekledi.      
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in turizm yatırımları tüm hızıyla devam ediyor.

 

 Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’nin en güzel 10 şelalesi arasında gösterilen Altınordu İlçesi Karaoluk Mahallesi sınırları içerisinde yer alan Çiseli Şelalesi’ne ulaşımı sağlayan güzergahta asfalt çalışması başlattı.

Karadeniz Bölgesi'nde, uçsuz bucaksız ormanları, bol oksijenli yaylaları, kanyonları, gölleri ve derelerdeki şelaleleriyle adından söz ettiren Ordu’da, turizme yönelik yapılan çalışmalar sürüyor. 100'ün üzerinde irili ufaklı şelale bulunan kentte, turizmde önemli yere sahip Altınordu ilçesi Karaoluk Mahallesi'ndeki Çiseli Şelalesi’nin cazibesini artırmak, yerli ve yabancı turistlere standardı yüksek, konforlu bir ulaşım imkanı sağlamak amacıyla harekete geçildi. Çiseli Şelalesi’ne ulaşımı sağlayan güzergahta, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatlarıyla asfalt çalışması başlatıldı.

ÇİSELİ ŞELALESİ’NE GİDEN YOLA ASFALT KONFORU

Altınordu ilçesi Karaoluk Mahallesi sınırları içerisinde yer alan şelalenin Ordu turizmine büyük katkı sağladığını belirten Başkan Güler, “Çiseli Şelalesi, gazeteci ve yazarların oluşturduğu bir jüri tarafından yapılan değerlendirmede, Türkiye’nin en güzel 10 şelalesi arasında gösterilen bir turizm cazibe merkezi. Karayolundan 6 kilometre uzunluğundaki güzergahın 2 kilometrelik kısmı stabilize bir haldeydi. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerimiz, yolun konforlu bir yapıya dönüştürülmesi için asfalt çalışmalarını başlattı” diye konuştu.

TURİZME KATKI SAĞLAYACAK

Asfalta kavuşacak güzergahın Çiseli Şelalesi ile birlikte birçok mahalle ve ilçeye de hizmet vereceğini vurgulayan Başkan Güler, “Bu yol, Karaoluk Mahallemizle birlikte, Yeşilköy, Işıklı ve Gönören Mahallelerimize de ulaşım sağlayan bir güzergahta yer alıyor. Ayrıca Perşembe ilçemize bağlı Kırlı Mahallemize bağlanan önemli bir yol. Hem Çiseli Şelalesi, hem de diğer mahallelerimize hizmet vermesi anlamında önemli bir mesafeyi asfalt ile buluşturuyoruz. İlimiz turizmine ve mahallelerimize hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, kent genelinde turizmin altyapısına yönelik yapılan çalışmaların artarak devam edeceğini sözlerine ekledi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.