Başkan Kapak Oldu

BÖLGE GÜNDEMİ 15.10.2020 - 23:37, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1665+ kez okundu.
 

Başkan Kapak Oldu

20 yıl önce yayın hayatına başlayan Ekovitrin Dergisi, 250’nci sayısını yayınladı.
  Derginin Genel Yayın Yönetmeni ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Gazeteci Bilal Koçak ise 250. gurur sayısının editör yazısında “Bundan 20 yıl önce kurulan Ekovitrin Dergisi, Ekim 2020’de 250’nci sayısını yayımlıyor. Bugünlere ulaşmaktan son derece mutlu ve gururluyuz. Bizlere bu mutluluğu yaşattığı, bu günleri gösterdiği için Rabbime sonsuz şükürler ediyorum. Pozitif yayıncılık yapmak, milletimizin moral değerlerini yükseltmek bizim ana ilkemizdir. Yatırıma, üretime ve emeğe saygı duyuyoruz. Bu ülkeye yatırım yapanları destekliyoruz. Derginin Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şeref Özata, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ile özel bir röportaj gerçekleştirdi. Bu özel röportaj derginin 250’nci sayısı kapak konusu yapıldı.
20 yıl önce yayın hayatına başlayan Ekovitrin Dergisi, 250’nci sayısını yayınladı.

 

Derginin Genel Yayın Yönetmeni ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Gazeteci Bilal Koçak ise 250. gurur sayısının editör yazısında “Bundan 20 yıl önce kurulan Ekovitrin Dergisi, Ekim 2020’de 250’nci sayısını yayımlıyor. Bugünlere ulaşmaktan son derece mutlu ve gururluyuz. Bizlere bu mutluluğu yaşattığı, bu günleri gösterdiği için Rabbime sonsuz şükürler ediyorum. Pozitif yayıncılık yapmak, milletimizin moral değerlerini yükseltmek bizim ana ilkemizdir. Yatırıma, üretime ve emeğe saygı duyuyoruz. Bu ülkeye yatırım yapanları destekliyoruz.

Derginin Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şeref Özata, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ile özel bir röportaj gerçekleştirdi. Bu özel röportaj derginin 250’nci sayısı kapak konusu yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.