Başkan Kaya: Kuzey Yıldızı'ndan sonra yaylalara ilgi arttı

YAŞAM 27.10.2019 - 18:06, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1040+ kez okundu.
 

Başkan Kaya: Kuzey Yıldızı'ndan sonra yaylalara ilgi arttı

Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya Kuzey Yıldızı dizisinin Ordu’nun tanıtımına büyük katkı sağladığını söyledi. Başkan Kaya,” Para versek bu kadar reklam yapamazdık “dedi.
Süreç Film tarafından Show Tv için çekilen Kuzey Yıldızı dizisinin çekimleri Ordu’da devam ediyor. Reytinglerde zirvede yer alan dizi Ordu’nun doğal güzelliklerini de ekranlara taşıyor. Kuzey Yıldızı dizisinin ana seti Kabadüz Turnalık Yaylası’nda yer alıyor. Turnalık Yaylasıyla birlikte Çambaşı Yaylası’nın güzellikleri biranda dikkatleri çekti. Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, “Bugüne kadar yayları tanıtmaya çalışıyoruz. Kuzey Yıldızı ile hedefimize ulaştık. Yaylalarımızı sadece Türkiye’ye değil dünyaya tanıtılıyor. Bölgemiz yeni keşfediliyor. Kuzey Yıldızı dizisinin bölgemizde çekilmesi Ordu için bir şanstır. Dizinin yayınlanmasından sonra yaylaya ziyaretçi sayısı arttı. Ordu dışından da gelenler var. Yaylalarımızı merak ediyor. Bugüne kadar nasıl gelmediklerini söylüyorlar” dedi. Kuzey Yıldızı dizisinin en az iki yıl daha devam edeceğini belirten Başkan Kaya,” Film ekibine teşekkür ediyorum. Ordu’yu tercih ettikleri için kendileri de çok memnunlar. İki yıl daha Ordu’dalar. Çekimler kışın devam edecek. Yaylayı 12 ay turizme açmak için çalışıyoruz. Kışın yapılacak çekimler yaylanın kış güzelliklerini ekrana taşıyacaktır. Kayak merkezinde de çekimler yapılacak. Tüm ekip bizim misafirimizdir. Bir sorunları olduğunda hemen yardımcı oluyoruz. Tüm ekibe teşekkür ediyorum. Ordu’nun tanıtımı için böyle bir fırsat bir daha gelmeyebilir. Bölgemizin güzellikleri diğer yapımcı firmalarında dikkatini çekmiş. Yeni yapımlar için bölgemizi araştırıyorlar. Reklam filmi veya sinema filmi olabilir. Bu tanıtımlar bölgemizde turizmi canlandıracaktır” şeklinde konuştu.
Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya Kuzey Yıldızı dizisinin Ordu’nun tanıtımına büyük katkı sağladığını söyledi. Başkan Kaya,” Para versek bu kadar reklam yapamazdık “dedi.

Süreç Film tarafından Show Tv için çekilen Kuzey Yıldızı dizisinin çekimleri Ordu’da devam ediyor. Reytinglerde zirvede yer alan dizi Ordu’nun doğal güzelliklerini de ekranlara taşıyor.

Kuzey Yıldızı dizisinin ana seti Kabadüz Turnalık Yaylası’nda yer alıyor. Turnalık Yaylasıyla birlikte Çambaşı Yaylası’nın güzellikleri biranda dikkatleri çekti.

Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, “Bugüne kadar yayları tanıtmaya çalışıyoruz. Kuzey Yıldızı ile hedefimize ulaştık. Yaylalarımızı sadece Türkiye’ye değil dünyaya tanıtılıyor. Bölgemiz yeni keşfediliyor. Kuzey Yıldızı dizisinin bölgemizde çekilmesi Ordu için bir şanstır. Dizinin yayınlanmasından sonra yaylaya ziyaretçi sayısı arttı. Ordu dışından da gelenler var. Yaylalarımızı merak ediyor. Bugüne kadar nasıl gelmediklerini söylüyorlar” dedi.

Kuzey Yıldızı dizisinin en az iki yıl daha devam edeceğini belirten Başkan Kaya,” Film ekibine teşekkür ediyorum. Ordu’yu tercih ettikleri için kendileri de çok memnunlar. İki yıl daha Ordu’dalar. Çekimler kışın devam edecek. Yaylayı 12 ay turizme açmak için çalışıyoruz. Kışın yapılacak çekimler yaylanın kış güzelliklerini ekrana taşıyacaktır. Kayak merkezinde de çekimler yapılacak. Tüm ekip bizim misafirimizdir. Bir sorunları olduğunda hemen yardımcı oluyoruz. Tüm ekibe teşekkür ediyorum. Ordu’nun tanıtımı için böyle bir fırsat bir daha gelmeyebilir.

Bölgemizin güzellikleri diğer yapımcı firmalarında dikkatini çekmiş. Yeni yapımlar için bölgemizi araştırıyorlar. Reklam filmi veya sinema filmi olabilir. Bu tanıtımlar bölgemizde turizmi canlandıracaktır” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.