Başkan Tavlı’dan Kültür Merkezi Açıklaması

BÖLGE GÜNDEMİ 10.11.2019 - 17:27, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1684+ kez okundu.
 

Başkan Tavlı’dan Kültür Merkezi Açıklaması

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Ordu ziyareti sırasında, Ünye Kültür Merkezi’nin inşaatının başlatılması konusunda kendisine taleplerini ileten Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ve Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’ya, konunun kendisinde bitme aşamasına geldiği takdirde Kültür Merkezi inşaatının başlaması için gerekli talimatı vereceğini ifade etti.
Ünye Kültür Merkezi konusunda ki yapılan girişimler meyvesini verdi. Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ve AK Parti Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan’ın geçtiğimiz günlerde, AK Parti Genel Başkan Vekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş ile Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’u ziyaretlerinde kültür merkezi konusunu kendilerine iletmişler ve gerekli desteği vereceklerinin sözünü almışlardı. Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Ordu ziyareti sırasında Ünye Kültür Merkezi konusunu Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ve Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’nın hatırlatması üzerine, inşaatın durumuyla ilgili bilgisi olduğunu söyledi. -“İnşaatın başlatılması için talimat vereceğim”- Bakan Albayrak, Güler ve Tavlı ile görüşmesi sırasında yaptığı açıklamada, “Genel Başkanvekilimiz Prof. Dr. Sayın Numan Kurtulmuş, Ünye Kültür Merkezi’yle ilgili beni aradı, ilçenin beklentilerini bana iletti. Kendisiyle bu konu üzerine görüştüm. Kültür merkezi meselesi bakanlığımızda bitme aşamasına geldiği takdirde inşaatının başlatılması için talimat vereceğim.” dedi. -“Siyasi büyüklerimize teşekkür ediyorum”- Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın kültür merkezi konusunda gerekli desteği vereceğini ifade etmesinin ardından yaptığı açıklamada, “Yaptığımız girişimler neticesinde Ünye için önemli bir konunun daha çözüme kavuşması bizleri son derece mutlu etti. Bu süreçte bizlere destek veren, Ünye’nin hangi meselesi olursa olsun önemli gören ve taleplerimizin takipçisi olduğuna şahit olduğumuz, Kültür Merkezinin başlangıcından bugüne kadar emeği olan, bugün de hayata geçmesi noktasında bütün gayretlerini ortaya koyan AK Parti Genel Başkanvekilimiz Prof. Dr. Sayın Numan Kurtulmuş’a, Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Berat Albayrak’a, Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Mehmet Nuri Ersoy’a, Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Sayın Mehmet Hilmi Güler’e, Milletvekillerimiz Sayın Şenel Yediyıldız, Sayın Ergün Taşçı ve Sayın Metin Gündoğdu’ya, Dışişleri Bakan Yardımcımız Sayın Yavuz Selim Kıran’a ve AK Parti Genel Sekreter Yardımcımız Sayın Mustafa Hamarat olmak üzere bizimle birlikte ısrarlı takiplerini sürdüren İlçe Başkanımız Kenan Selim Argan’a teşekkür ediyorum. İlçemize hayırlı olsun.” dedi.
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Ordu ziyareti sırasında, Ünye Kültür Merkezi’nin inşaatının başlatılması konusunda kendisine taleplerini ileten Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ve Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’ya, konunun kendisinde bitme aşamasına geldiği takdirde Kültür Merkezi inşaatının başlaması için gerekli talimatı vereceğini ifade etti.

Ünye Kültür Merkezi konusunda ki yapılan girişimler meyvesini verdi.

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ve AK Parti Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan’ın geçtiğimiz günlerde, AK Parti Genel Başkan Vekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş ile Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’u ziyaretlerinde kültür merkezi konusunu kendilerine iletmişler ve gerekli desteği vereceklerinin sözünü almışlardı.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Ordu ziyareti sırasında Ünye Kültür Merkezi konusunu Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ve Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’nın hatırlatması üzerine, inşaatın durumuyla ilgili bilgisi olduğunu söyledi.

-“İnşaatın başlatılması için talimat vereceğim”-

Bakan Albayrak, Güler ve Tavlı ile görüşmesi sırasında yaptığı açıklamada, “Genel Başkanvekilimiz Prof. Dr. Sayın Numan Kurtulmuş, Ünye Kültür Merkezi’yle ilgili beni aradı, ilçenin beklentilerini bana iletti. Kendisiyle bu konu üzerine görüştüm. Kültür merkezi meselesi bakanlığımızda bitme aşamasına geldiği takdirde inşaatının başlatılması için talimat vereceğim.” dedi.

-“Siyasi büyüklerimize teşekkür ediyorum”-

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın kültür merkezi konusunda gerekli desteği vereceğini ifade etmesinin ardından yaptığı açıklamada, “Yaptığımız girişimler neticesinde Ünye için önemli bir konunun daha çözüme kavuşması bizleri son derece mutlu etti. Bu süreçte bizlere destek veren, Ünye’nin hangi meselesi olursa olsun önemli gören ve taleplerimizin takipçisi olduğuna şahit olduğumuz, Kültür Merkezinin başlangıcından bugüne kadar emeği olan, bugün de hayata geçmesi noktasında bütün gayretlerini ortaya koyan AK Parti Genel Başkanvekilimiz Prof. Dr. Sayın Numan Kurtulmuş’a, Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Berat Albayrak’a, Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Mehmet Nuri Ersoy’a, Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Sayın Mehmet Hilmi Güler’e, Milletvekillerimiz Sayın Şenel Yediyıldız, Sayın Ergün Taşçı ve Sayın Metin Gündoğdu’ya, Dışişleri Bakan Yardımcımız Sayın Yavuz Selim Kıran’a ve AK Parti Genel Sekreter Yardımcımız Sayın Mustafa Hamarat olmak üzere bizimle birlikte ısrarlı takiplerini sürdüren İlçe Başkanımız Kenan Selim Argan’a teşekkür ediyorum. İlçemize hayırlı olsun.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.