Başkan Tavlı İlk Nikahını Kıydı

YAŞAM (Ordu Olay ) - Ordu Olay Gazetesi | 23.04.2019 - 11:00, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1573+ kez okundu.
 

Başkan Tavlı İlk Nikahını Kıydı

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı Belediye Başkanlık görevine başladıktan sonra ilk nikah akdini gerçekleştirdi
Biçen ve Yörük Ailelerinin evlatları Damla Ve Oğuzcan Çifti Çakırbey Düğün Salonu’nda dünya evine girdiler.   Çiftlerin nikah akdini Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı gerçekleştirdi. Çiftlerden evet onayı aldıktan sonra şahitlerin ve davetlilerin huzurunda evlilik cüzdanını imzalayan Başkan Tavlı geleneği bozmayarak evlilik cüzdanını geline takdim etti. Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Damla ve Oğuzcan çifti için gerçekleştirdiği nikahın göreve başladıktan sonra ilk olması nedeniyle özel bir anlam ifade ettiğini belirterek “genç çiftlerimize bir ömür boyu mutluluklar diliyor, ailelere hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum.” dedi. Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı nikah merasimi sonrası yeni evli çifti ve aileleri tebrik ettikten sonra düğünden ayrıldı.   Yeni evli Damla ve Oğuzcan çiftinin düğün töreni nikah merasiminin ardından takı, müzik ve eğlence ile devam etti.
Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı Belediye Başkanlık görevine başladıktan sonra ilk nikah akdini gerçekleştirdi

Biçen ve Yörük Ailelerinin evlatları Damla Ve Oğuzcan Çifti Çakırbey Düğün Salonu’nda dünya evine girdiler.

 

Çiftlerin nikah akdini Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı gerçekleştirdi.

Çiftlerden evet onayı aldıktan sonra şahitlerin ve davetlilerin huzurunda evlilik cüzdanını imzalayan Başkan Tavlı geleneği bozmayarak evlilik cüzdanını geline takdim etti.

Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Damla ve Oğuzcan çifti için gerçekleştirdiği nikahın göreve başladıktan sonra ilk olması nedeniyle özel bir anlam ifade ettiğini belirterek “genç çiftlerimize bir ömür boyu mutluluklar diliyor, ailelere hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum.” dedi.

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı nikah merasimi sonrası yeni evli çifti ve aileleri tebrik ettikten sonra düğünden ayrıldı.

 

Yeni evli Damla ve Oğuzcan çiftinin düğün töreni nikah merasiminin ardından takı, müzik ve eğlence ile devam etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.