Başkan Tavlı, Kadir Gecesini Kutladı

YAŞAM 31.05.2019 - 00:42, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1932+ kez okundu.
 

Başkan Tavlı, Kadir Gecesini Kutladı

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Kadir Gecesi dolayısıyla yayınladığı mesajda, “Kadir Gecesi’ne erişmenin sevinç ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.” dedi
Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Kadir Gecesi dolayısıyla yayınladığı mesajda, “Ramazan ayının sonuna yaklaştığımız şu günlerde bin aydan daha hayırlı olan ve içinde birçok ilahi feyz ve bereketi barındıran mübarek Kadir Gecesi’ne erişmenin sevinç ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.” dedi    Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Kadir Gecesi münasebetiyle bir mesaj yayınladı. Başkan Tavlı, mesajında, “Bin aydan daha hayırlı olan bu gecede, kardeşlik bağları daha da derinleşecek, ruhlarımızdaki huzur daha da artacaktır.” dedi. -“Bu gecede, darda ve sıkıntı içindeki tüm insanlık için dua edilmelidir”- Kadir Gecesi’nin manevi huzurun artması için eşsiz bir imkan sunduğunu ifade eden Başkan Tavlı, mesajında şu ifadelere yer verdi:   “Yüce Allah'ın insanoğluna son mesajı olan Kur’an-ı Kerim’in yeryüzüne inmeye başladığı gece olan Kadir Gecesi, dinimizin en kutsal gecelerindendir. Bu mübarek gecede, kardeşlik bağları daha da derinleşecek, ruhlarımızdaki huzur daha da artacaktır. Başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu cehennem ateşinden kurtuluş olan Ramazan ayının sonuna yaklaştığımız şu günlerde bin aydan daha hayırlı olan ve içinde birçok ilahi feyz ve bereketi barındıran mübarek Kadir Gecesi’ne erişmenin sevinç ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Ramazan ayını on bir ayın örneği ve sultanı kılan Rabbimiz, Kadir Gecesi’ni de Ramazan'ın kalbi ve kıymetlisi kılmıştır. Kur'an-ı Kerim'de bu geceye müstakil bir sure tahsis eden Yüce Rabbimiz, gecenin değerini de bizzat surede haber vermiştir. Rabbim İslam âlemi için gecelerin en feyizlisi ve en bereketlisi olan Kadir Gecesi'nin rahmet ve bereketinden yararlanmayı bizlere nasip etsin. Tutulan oruçlarla, yapılan ibadet ve yardımlarla idrak ettiğimiz bu mübarek ay, Kadir Gecesi ile manevi zirveye ulaşmaktadır. Kadir Gecesini idrak ederken; açları, yoksulları, zulme maruz kalmışların haklarını düşünmemiz, onların dertleriyle dertlenmemiz, yaralarını sarmamız gerekir. Bu mübarek gecede Suriye, Filistin, Doğu Türkistan ve Irak başta olmak üzere tüm dünya Müslümanları ile darda ve sıkıntı içindeki tüm insanlık için dua edilmelidir. Bu duygu ve düşüncelerle; aziz milletimizin ve tüm İslam dünyasının Kadir Gecesi'ni en kalbi duygularımla tebrik ediyor, Yüce Mevla'dan barış ve huzur içinde hepimizi Ramazan Bayramı'na da eriştirmesini diliyor, selam ve muhabbetlerimi sunuyorum." 
Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Kadir Gecesi dolayısıyla yayınladığı mesajda, “Kadir Gecesi’ne erişmenin sevinç ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.” dedi

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Kadir Gecesi dolayısıyla yayınladığı mesajda, “Ramazan ayının sonuna yaklaştığımız şu günlerde bin aydan daha hayırlı olan ve içinde birçok ilahi feyz ve bereketi barındıran mübarek Kadir Gecesi’ne erişmenin sevinç ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.” dedi 

 

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Kadir Gecesi münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Tavlı, mesajında, “Bin aydan daha hayırlı olan bu gecede, kardeşlik bağları daha da derinleşecek, ruhlarımızdaki huzur daha da artacaktır.” dedi.

-“Bu gecede, darda ve sıkıntı içindeki tüm insanlık için dua edilmelidir”-

Kadir Gecesi’nin manevi huzurun artması için eşsiz bir imkan sunduğunu ifade eden Başkan Tavlı, mesajında şu ifadelere yer verdi:

 

“Yüce Allah'ın insanoğluna son mesajı olan Kur’an-ı Kerim’in yeryüzüne inmeye başladığı gece olan Kadir Gecesi, dinimizin en kutsal gecelerindendir. Bu mübarek gecede, kardeşlik bağları daha da derinleşecek, ruhlarımızdaki huzur daha da artacaktır. Başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu cehennem ateşinden kurtuluş olan Ramazan ayının sonuna yaklaştığımız şu günlerde bin aydan daha hayırlı olan ve içinde birçok ilahi feyz ve bereketi barındıran mübarek Kadir Gecesi’ne erişmenin sevinç ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Ramazan ayını on bir ayın örneği ve sultanı kılan Rabbimiz, Kadir Gecesi’ni de Ramazan'ın kalbi ve kıymetlisi kılmıştır. Kur'an-ı Kerim'de bu geceye müstakil bir sure tahsis eden Yüce Rabbimiz, gecenin değerini de bizzat surede haber vermiştir. Rabbim İslam âlemi için gecelerin en feyizlisi ve en bereketlisi olan Kadir Gecesi'nin rahmet ve bereketinden yararlanmayı bizlere nasip etsin. Tutulan oruçlarla, yapılan ibadet ve yardımlarla idrak ettiğimiz bu mübarek ay, Kadir Gecesi ile manevi zirveye ulaşmaktadır. Kadir Gecesini idrak ederken; açları, yoksulları, zulme maruz kalmışların haklarını düşünmemiz, onların dertleriyle dertlenmemiz, yaralarını sarmamız gerekir. Bu mübarek gecede Suriye, Filistin, Doğu Türkistan ve Irak başta olmak üzere tüm dünya Müslümanları ile darda ve sıkıntı içindeki tüm insanlık için dua edilmelidir. Bu duygu ve düşüncelerle; aziz milletimizin ve tüm İslam dünyasının Kadir Gecesi'ni en kalbi duygularımla tebrik ediyor, Yüce Mevla'dan barış ve huzur içinde hepimizi Ramazan Bayramı'na da eriştirmesini diliyor, selam ve muhabbetlerimi sunuyorum." 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.