Başkan Tavlı; Sizler Bizim Sahadaki Yüzümüzsünüz

BÖLGE GÜNDEMİ 17.07.2019 - 11:23, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2288+ kez okundu.
 

Başkan Tavlı; Sizler Bizim Sahadaki Yüzümüzsünüz

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Hizmet-İş Sendikası üyesi iççilerle bir araya gediği toplantıda yaptığı konuşmada, “Hepiniz bizim için çok değerlisiniz. Siz bizim sahadaki yüzümüzsünüz. Bizler bu ilçeye hizmetkar olmaya geldik. Bu hizmeti de sizlerle birlikte yapacağız.” dedi.
Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Hizmet-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Keskin’in katılımıyla Hizmet-İş Sendikası üyesi işçilerle yemekte bir araya geldi. Başkan Tavlı, yemekte yaptığı konuşmada, kendisini işçilerden farklı görmediğini ifade ederek, Ünye’ye hep birlikte hizmet edeceklerini söyledi. -“Hizmetkar olmaya gedik”- Bir şey olmak için değil, bir şeyler yapmak için göreve geldiklerini ifade eden Başkan Tavlı, “Biz tek başımıza hiçbir sorunu çözemeyiz. Hizmet ekip işidir. Sorunlar güç birliği yapılarak çözülür. Hepiniz bizim için çok değerlisiniz. Siz bizim sahadaki yüzümüzsünüz. Bizler bu ilçeye hizmetkar olmaya geldik. Bu hizmeti de sizlerle birlikte yapacağız. Hepiniz bizim için çok değerlisiniz ve hepiniz bizim kardeşimizsiniz. Sizlerden ve verdiğiniz hizmetlerden dolayı memnun olduğumuzu belirtmek isterim. İlçemizde inşallah güzel çalışmalara hep birlikte imza atacağız. Amacımız bizlere miras olan ilçemize ve halkımıza en iyi, en kaliteli hizmeti verebilmektir. Bizler ne kadar takım kaptanlığını yaparsak yapalım; sizlerin özverisi, desteği ve üstün gayreti olmasa başarı elde etmemiz mümkün olmaz.” dedi.
Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Hizmet-İş Sendikası üyesi iççilerle bir araya gediği toplantıda yaptığı konuşmada, “Hepiniz bizim için çok değerlisiniz. Siz bizim sahadaki yüzümüzsünüz. Bizler bu ilçeye hizmetkar olmaya geldik. Bu hizmeti de sizlerle birlikte yapacağız.” dedi.

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Hizmet-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Keskin’in katılımıyla Hizmet-İş Sendikası üyesi işçilerle yemekte bir araya geldi.

Başkan Tavlı, yemekte yaptığı konuşmada, kendisini işçilerden farklı görmediğini ifade ederek, Ünye’ye hep birlikte hizmet edeceklerini söyledi.

-“Hizmetkar olmaya gedik”-

Bir şey olmak için değil, bir şeyler yapmak için göreve geldiklerini ifade eden Başkan Tavlı, “Biz tek başımıza hiçbir sorunu çözemeyiz. Hizmet ekip işidir. Sorunlar güç birliği yapılarak çözülür. Hepiniz bizim için çok değerlisiniz. Siz bizim sahadaki yüzümüzsünüz. Bizler bu ilçeye hizmetkar olmaya geldik. Bu hizmeti de sizlerle birlikte yapacağız. Hepiniz bizim için çok değerlisiniz ve hepiniz bizim kardeşimizsiniz. Sizlerden ve verdiğiniz hizmetlerden dolayı memnun olduğumuzu belirtmek isterim. İlçemizde inşallah güzel çalışmalara hep birlikte imza atacağız. Amacımız bizlere miras olan ilçemize ve halkımıza en iyi, en kaliteli hizmeti verebilmektir. Bizler ne kadar takım kaptanlığını yaparsak yapalım; sizlerin özverisi, desteği ve üstün gayreti olmasa başarı elde etmemiz mümkün olmaz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.