Başkan Tavlı, Türkiye 3.’sünü tebrik etti

SPOR 21.04.2019 - 17:36, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1273+ kez okundu.
 

Başkan Tavlı, Türkiye 3.’sünü tebrik etti

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Türkiye Wushu Şampiyonası’nda Türkiye 3.’sü olan Şehit J. Uzm. Onb. Kerim Örtücü’nün kardeşi Sefa Örtücü’yü ve ailesini ziyaret ederek başarısından dolayı tebrik etti.
Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Sakarya’da yapılan Liselerarası Okul Sporları Türkiye Wushu Şampiyonası’nda Türkiye 3.’sü olan Şehit J. Uzm. Onb. Kerim Örtücü’nün kardeşi Sefa Örtücü’yü ve ailesini ziyaret etti. Genç sporcuyu başarısından dolayı tebrik eden Tavlı, Şehit J. Uzm. Onb. Kerim Örtücü’yü de dualarla yâd etti. -“Başarılı gençlerimiz desteklenmelidir”- Sporun ve sporcunun her zaman yanında olacaklarını ifade eden Başkan Tavlı, “Genç kardeşimizin başarısı bizleri gururlandırdı. Kendisini tebrik ediyorum. Spor, çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzaklaştırdığı gibi, sağlıklı nesillerin yetişmesinde de önemli bir faktör. Bu bakımdan sporun ve sporcunun her zaman yanında olacağız. Başarılı gençlerimiz desteklenmelidir.” dedi. -“Hedefim daha iyi yerlere gelmek”- Genç Wushucu Sefa Örtücü, Başkan Tavlı’ya ziyaretinden ve güzel dileklerinden dolayı teşekkür ederek, “Hedefim daha büyük başarılar elde etmek. Çok çalışıp daha iyi yerlere gelip Ünye’nin adını tüm dünyada duyurmak istiyorum.” diye konuştu.
Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Türkiye Wushu Şampiyonası’nda Türkiye 3.’sü olan Şehit J. Uzm. Onb. Kerim Örtücü’nün kardeşi Sefa Örtücü’yü ve ailesini ziyaret ederek başarısından dolayı tebrik etti.

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Sakarya’da yapılan Liselerarası Okul Sporları Türkiye Wushu Şampiyonası’nda Türkiye 3.’sü olan Şehit J. Uzm. Onb. Kerim Örtücü’nün kardeşi Sefa Örtücü’yü ve ailesini ziyaret etti. Genç sporcuyu başarısından dolayı tebrik eden Tavlı, Şehit J. Uzm. Onb. Kerim Örtücü’yü de dualarla yâd etti.

-“Başarılı gençlerimiz desteklenmelidir”-

Sporun ve sporcunun her zaman yanında olacaklarını ifade eden Başkan Tavlı, “Genç kardeşimizin başarısı bizleri gururlandırdı. Kendisini tebrik ediyorum. Spor, çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzaklaştırdığı gibi, sağlıklı nesillerin yetişmesinde de önemli bir faktör. Bu bakımdan sporun ve sporcunun her zaman yanında olacağız. Başarılı gençlerimiz desteklenmelidir.” dedi.

-“Hedefim daha iyi yerlere gelmek”-

Genç Wushucu Sefa Örtücü, Başkan Tavlı’ya ziyaretinden ve güzel dileklerinden dolayı teşekkür ederek, “Hedefim daha büyük başarılar elde etmek. Çok çalışıp daha iyi yerlere gelip Ünye’nin adını tüm dünyada duyurmak istiyorum.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.