Başkan Tavlı'ya, Burunucu Mahallesi’nden Teşekkür

21.10.2020 - 22:08, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1032+ kez okundu.
 

Başkan Tavlı'ya, Burunucu Mahallesi’nden Teşekkür

Burunucu Mahallesi Muhtarı Kemal Özdemir, Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’yı ziyaret ederek mahalleye yapılan hizmetler dolayısıyla teşekkür plaketi takdim etti.
Ünye’nin en eski mahallelerinden olan Burunucu Mahallesi’nde Ünye Belediyesi tarafından yapılan hizmetler mahalle sakinlerinin takdirini topladı. Mahalle Muhtarı Kemal Özdemir, ihtiyar heyeti ile birlikte Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’yı ziyaret ederek yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür plaketi takdim etti. -Muhtar Özdemir, “Mahallemizin yıllardır bekleyen sorunları hızla çözüme kavuştu”- Mahalleye aile sağlığı merkezi kazandırılması, doğalgaz, altyapı ve yol çalışmaları için teşekkür eden Muhtar Özdemir, Başkan Tavlı’nın göreve gelmesi ile Burunucu mahallesinin yıllardır bekleyen sorunlarının hızla çözüme kavuştuğunu kaydetti. -Başkan Tavlı, “Elektrik hatlarının yeraltına alınmasının ardından hızla yol çalışmasına başlanacak”- Burunucu Mahallesi’nin Ünye’nin en eski yerleşin alanlarından birisi olduğunu söyleyen Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, uzun süredir ihmal edilen hizmetleri sunmak için yola çıktıklarını kaydetti. Mahallede elektrik hatlarının yer altına alınması ile ilgili de çalışma yürüttüklerini belirten Başkan Tavlı, YEDAŞ ile görüşmelerin olumlu sonuçlandığını belirtti. Kısa bir süre içerisinde hatların yer altına alınması çalışmalarının başlayacağını belirten Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, akabinde mahalle yollarına da hızla başlanarak modern bir görünüme kavuşturulacağı müjdesini verdi. -Başkan Tavlı, “İlimizin doğalgaza kavuşmasında Büyükşehir Belediye Başkanımızın katkısı çok büyük.”- Ünye’nin genelinde yüzde 70’lere dayanan doğalgaz kullanımına başlandığını ve yatırım planlamalarının devam ettiğini belirten Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, hizmet götürülen mahallelerden birinin de Burunucu Mahallesi olduğunu söyledi. Ordu genelinde doğalgaz hizmetinin sunulmasında dönemin Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı olan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in emeğinin çok büyük olduğunun altını çizen Başkan Tavlı, “Bu vesile ile değerli Başkanımız Sn. Dr. Mehmet Hilmi Güler’e şehrimiz ve hemşerilerimiz adına teşekkür ediyorum.” dedi.  
Burunucu Mahallesi Muhtarı Kemal Özdemir, Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’yı ziyaret ederek mahalleye yapılan hizmetler dolayısıyla teşekkür plaketi takdim etti.

Ünye’nin en eski mahallelerinden olan Burunucu Mahallesi’nde Ünye Belediyesi tarafından yapılan hizmetler mahalle sakinlerinin takdirini topladı. Mahalle Muhtarı Kemal Özdemir, ihtiyar heyeti ile birlikte Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’yı ziyaret ederek yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

-Muhtar Özdemir, “Mahallemizin yıllardır bekleyen sorunları hızla çözüme kavuştu”-

Mahalleye aile sağlığı merkezi kazandırılması, doğalgaz, altyapı ve yol çalışmaları için teşekkür eden Muhtar Özdemir, Başkan Tavlı’nın göreve gelmesi ile Burunucu mahallesinin yıllardır bekleyen sorunlarının hızla çözüme kavuştuğunu kaydetti.

-Başkan Tavlı, “Elektrik hatlarının yeraltına alınmasının ardından hızla yol çalışmasına başlanacak”-

Burunucu Mahallesi’nin Ünye’nin en eski yerleşin alanlarından birisi olduğunu söyleyen Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, uzun süredir ihmal edilen hizmetleri sunmak için yola çıktıklarını kaydetti. Mahallede elektrik hatlarının yer altına alınması ile ilgili de çalışma yürüttüklerini belirten Başkan Tavlı, YEDAŞ ile görüşmelerin olumlu sonuçlandığını belirtti. Kısa bir süre içerisinde hatların yer altına alınması çalışmalarının başlayacağını belirten Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, akabinde mahalle yollarına da hızla başlanarak modern bir görünüme kavuşturulacağı müjdesini verdi.

-Başkan Tavlı, “İlimizin doğalgaza kavuşmasında Büyükşehir Belediye Başkanımızın katkısı çok büyük.”-

Ünye’nin genelinde yüzde 70’lere dayanan doğalgaz kullanımına başlandığını ve yatırım planlamalarının devam ettiğini belirten Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, hizmet götürülen mahallelerden birinin de Burunucu Mahallesi olduğunu söyledi. Ordu genelinde doğalgaz hizmetinin sunulmasında dönemin Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı olan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in emeğinin çok büyük olduğunun altını çizen Başkan Tavlı, “Bu vesile ile değerli Başkanımız Sn. Dr. Mehmet Hilmi Güler’e şehrimiz ve hemşerilerimiz adına teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.