Başkan Tekintaş, “Muhtarlar Yerel Demokrasinin Vazgeçilmezidir”

BÖLGE GÜNDEMİ 18.10.2018 - 10:17, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2332+ kez okundu.
 

Başkan Tekintaş, “Muhtarlar Yerel Demokrasinin Vazgeçilmezidir”

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
  Başkan Tekintaş’ın yayımladığı mesajda, kimi zaman halkın kimi zaman da devletin sesi olan muhtarların milletin eli kolu konumunda olduğuna vurgu yaparak şu görüşlere yer verdi: “Muhtarlarımız, bir yandan sorumlu olduğu mahallede ki vatandaşların kamu kurum ve kuruluşlarıyla ilişkilerinde aracı rol oynarken diğer yandan da kamu yönetimi anlayışının en temel dinamiklerinden biri olan katılımcılığın sağlanmasında önemli bir görevi yerine getirmektedirler. Kimi zaman halkın kimi zaman da devletin sesi olan muhtarlarımız milletimizin eli kolu konumundadır. Muhtarlarımızın halkımızla daha çok ilgili olması, vatandaşlarımızın istek, sorun ve ihtiyaçlarının en kısa yoldan yetkili makamlara arz edilip çözüme kavuşturulması hususunda onlara büyük bir görev düşmektedir. Bizde Büyükşehir Belediyesi olarak, muhtarlarımızın yükünü hafifletmek, çalışmalarını kolaylaştırmak adına desteklerimizi sürdürmeye devam ediyoruz. Bu vesileyle muhtarlarımıza hizmetlerinden ve gayretlerinden dolayı şükranlarımı sunuyor, ilimizde görev yapan tüm mahalle muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü′nü en kalbi duygularımla kutluyor, selam ve sevgilerimi sunuyorum.”
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 

Başkan Tekintaş’ın yayımladığı mesajda, kimi zaman halkın kimi zaman da devletin sesi olan muhtarların milletin eli kolu konumunda olduğuna vurgu yaparak şu görüşlere yer verdi:

“Muhtarlarımız, bir yandan sorumlu olduğu mahallede ki vatandaşların kamu kurum ve kuruluşlarıyla ilişkilerinde aracı rol oynarken diğer yandan da kamu yönetimi anlayışının en temel dinamiklerinden biri olan katılımcılığın sağlanmasında önemli bir görevi yerine getirmektedirler. Kimi zaman halkın kimi zaman da devletin sesi olan muhtarlarımız milletimizin eli kolu konumundadır.

Muhtarlarımızın halkımızla daha çok ilgili olması, vatandaşlarımızın istek, sorun ve ihtiyaçlarının en kısa yoldan yetkili makamlara arz edilip çözüme kavuşturulması hususunda onlara büyük bir görev düşmektedir. Bizde Büyükşehir Belediyesi olarak, muhtarlarımızın yükünü hafifletmek, çalışmalarını kolaylaştırmak adına desteklerimizi sürdürmeye devam ediyoruz.

Bu vesileyle muhtarlarımıza hizmetlerinden ve gayretlerinden dolayı şükranlarımı sunuyor, ilimizde görev yapan tüm mahalle muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü′nü en kalbi duygularımla kutluyor, selam ve sevgilerimi sunuyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.