Başkan Tören: “Muhtarlarımız Bizim Yol Arkadaşlarımız”

BÖLGE GÜNDEMİ 20.10.2020 - 14:54, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1145+ kez okundu.
 

Başkan Tören: “Muhtarlarımız Bizim Yol Arkadaşlarımız”

Ordu Altınordu Muhtarlar Derneği ve Altınordu Muhtarlar Derneği temsilcileri 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Altınordu Belediye Başkanı Aşkın TÖREN’i ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan TÖREN, tüm muhtarların 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutladı.
  19 Ekim Muhtarlar Günü Covid-19 tedbirleri kapsamında çeşitli etkinliklerle kutlandı. Altınordu Kaymakamlığı ve Altınordu Belediyesi himayesinde gerçekleştirilen etkinliklerde ilk tören Atatürk Anıtı’nda düzenlendi. Muhtarlar Derneği adına Atatürk Anıtı’na sunulan çelengin ardından, saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşı okundu. Atatürk Anıtı’nda düzenlenen tören Altınordu Muhtarlar Derneği Başkan Vekili Kumbaşı Mahalle Muhtarı Nevin Gül tarafından günün anlam ve önemini anlatan konuşma ile sona ererken muhtarlara ise Altınordu Belediyesi tarafından hazırlanan hediye paketi dağıtıldı. MUHTARLARDAN BAŞKAN TÖREN’E ZİYARET 19 Ekim Muhtarlar Günü kapsamında Ordu Altınordu Muhtarlar Derneği Başkanı Subaşı Mahalle Muhtarı Merve Nuray Karakaya ve Altınordu Muhtarlar Derneği Başkan Vekili Kumbaşı Mahalle Muhtarı Nevin Gül ile mahalle muhtarları Altınordu Belediye Başkanı Aşkın TÖREN’i ziyaret etti. Ziyaretin ardından Altınordu Belediye Başkanı Aşkın TÖREN tarafından muhtarlara çiçek takdim edildi. BAŞKAN TÖREN: “MUHTARLARIMIZ MİLLETİMİZİN ELİ, GÖZÜ, KULAĞIDIR” 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Altınordu Belediye Başkanı Aşkın TÖREN, muhtarların milletin eli, gözü, kulağı olduğunu söyledi. Altınordu’ya hizmet ederken muhtarlarla her zaman istişare içerisinde olacaklarını ifade eden Başkan TÖREN, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Değerli Muhtarlarımız; Yerel yönetimlerin ilk basamağı olan Muhtarlık ve siz Muhtarlarımız; vatandaşlarımızın ilk kapısını çaldığı ve sorunlarını ilettiği bir makam olarak ayrı bir öneme sahiptir. Sizler, içinde bulunduğunuz mahallelerin ve köylerin yerel ve seçilmiş temsilcisi olarak sorunları birebir yaşayanlarsınız. Devletimizin vatandaşlarımıza ulaşması noktasında her zaman en ön saflardasınız. Sizler milletimizin eli, gözü, kulağısınız… Dolayısıyla belediyemizin Altınordu’ya hizmet verirken; meşveretine, ortak aklına, deneyimine, tecrübesine müracaat edeceğim büyüklerim, dostlarım, yol arkadaşlarımsınız. Muhtarlık kurumunun güçlü olduğu bir Türkiye’de, demokrasiye olan inanç ve güven artacak, güçlenecek ve kökleşecektir. ‘Belediye İşi Gönül İşi’ diyerek çıktığımız ve bu yolda; ortak akıl, ortak düşünce, fikirlerimizi ortaya koyarak eşitlik ilkesi içerisinde çalışmalarımızı aralıksız, kesintisiz hep birlikte sürdüreceğiz. Allah ibadetlerimizi, niyetlerimizi ve çalışmalarımızı kabul eylesin. Gücümüzü kavi kılsın. Gayretlerimiz birleştirsin. Ve Allah bizleri, milletimize karşı mahcup etmesin. Bu duygu ve düşüncelerle; tüm muhtarlarımızın Muhtarlar Günü'nü kutluyor, sağlık, mutluluk ve görevlerinde başarılar diliyorum.”
Ordu Altınordu Muhtarlar Derneği ve Altınordu Muhtarlar Derneği temsilcileri 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Altınordu Belediye Başkanı Aşkın TÖREN’i ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan TÖREN, tüm muhtarların 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutladı.

 

19 Ekim Muhtarlar Günü Covid-19 tedbirleri kapsamında çeşitli etkinliklerle kutlandı. Altınordu Kaymakamlığı ve Altınordu Belediyesi himayesinde gerçekleştirilen etkinliklerde ilk tören Atatürk Anıtı’nda düzenlendi. Muhtarlar Derneği adına Atatürk Anıtı’na sunulan çelengin ardından, saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşı okundu.

Atatürk Anıtı’nda düzenlenen tören Altınordu Muhtarlar Derneği Başkan Vekili Kumbaşı Mahalle Muhtarı Nevin Gül tarafından günün anlam ve önemini anlatan konuşma ile sona ererken muhtarlara ise Altınordu Belediyesi tarafından hazırlanan hediye paketi dağıtıldı.

MUHTARLARDAN BAŞKAN TÖREN’E ZİYARET

19 Ekim Muhtarlar Günü kapsamında Ordu Altınordu Muhtarlar Derneği Başkanı Subaşı Mahalle Muhtarı Merve Nuray Karakaya ve Altınordu Muhtarlar Derneği Başkan Vekili Kumbaşı Mahalle Muhtarı Nevin Gül ile mahalle muhtarları Altınordu Belediye Başkanı Aşkın TÖREN’i ziyaret etti. Ziyaretin ardından Altınordu Belediye Başkanı Aşkın TÖREN tarafından muhtarlara çiçek takdim edildi.

BAŞKAN TÖREN: “MUHTARLARIMIZ MİLLETİMİZİN ELİ, GÖZÜ, KULAĞIDIR”

19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Altınordu Belediye Başkanı Aşkın TÖREN, muhtarların milletin eli, gözü, kulağı olduğunu söyledi.

Altınordu’ya hizmet ederken muhtarlarla her zaman istişare içerisinde olacaklarını ifade eden Başkan TÖREN, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Değerli Muhtarlarımız;

Yerel yönetimlerin ilk basamağı olan Muhtarlık ve siz Muhtarlarımız; vatandaşlarımızın ilk kapısını çaldığı ve sorunlarını ilettiği bir makam olarak ayrı bir öneme sahiptir.

Sizler, içinde bulunduğunuz mahallelerin ve köylerin yerel ve seçilmiş temsilcisi olarak sorunları birebir yaşayanlarsınız.

Devletimizin vatandaşlarımıza ulaşması noktasında her zaman en ön saflardasınız.

Sizler milletimizin eli, gözü, kulağısınız…

Dolayısıyla belediyemizin Altınordu’ya hizmet verirken; meşveretine, ortak aklına, deneyimine, tecrübesine müracaat edeceğim büyüklerim, dostlarım, yol arkadaşlarımsınız. Muhtarlık kurumunun güçlü olduğu bir Türkiye’de, demokrasiye olan inanç ve güven artacak, güçlenecek ve kökleşecektir. ‘Belediye İşi Gönül İşi’ diyerek çıktığımız ve bu yolda; ortak akıl, ortak düşünce, fikirlerimizi ortaya koyarak eşitlik ilkesi içerisinde çalışmalarımızı aralıksız, kesintisiz hep birlikte sürdüreceğiz.

Allah ibadetlerimizi, niyetlerimizi ve çalışmalarımızı kabul eylesin. Gücümüzü kavi kılsın. Gayretlerimiz birleştirsin. Ve Allah bizleri, milletimize karşı mahcup etmesin.

Bu duygu ve düşüncelerle; tüm muhtarlarımızın Muhtarlar Günü'nü kutluyor, sağlık, mutluluk ve görevlerinde başarılar diliyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.