Başkan ve Annesi İzole Edildi

YAŞAM (Ünye Net Haber ) - Ünye Net Haber | 30.08.2020 - 17:23, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1728+ kez okundu.
 

Başkan ve Annesi İzole Edildi

Koronavirüs salgını etkisini göstermeye devam ediyor. Gölköy Belediye Başkanı Fikri Uludağ’ın annesinin Koronavirüs test sonucunun pozitif çıkması sonucu başkan ve annesi evde kendini izole etti.
Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde ve Ordu’da Koronavirüs salgını son dönemde etkisini artırmaya devam ediyor. Koronavirüs (Covid-19) salgının etkilediği isimlerden biri de Gölköy Belediye Başkanı Fikri Uludağ oldu.   Gölköy Belediye Başkanı Fikri Uludağ’ın Covid 19 testi negatif çıkarken annesinin test sonucunun pozitif çıktığı bildirildi. Başkan Uludağ ve annesi evde izole altına alındı.   Konuya ilişkin açıklama yapan Başkan Uludağ, “Önceki gece annemin halsizlik ve yüksek ateş şikayetiyle hastaneye götürdüm. Test sonucu pozitif çıktı. Yanında ben olduğu için bana da test yaptılar. Benin test sonucum ise negatif çıktı. Annemi evde izole ettiler. Ben de annemle temaslı olduğum için evde izole altındayım. Annem virüsü Ordu’da katıldığı düğünden kapmış. Annem kronik şeker hastası. Benim bir şikayetim yok “dedi.
Koronavirüs salgını etkisini göstermeye devam ediyor. Gölköy Belediye Başkanı Fikri Uludağ’ın annesinin Koronavirüs test sonucunun pozitif çıkması sonucu başkan ve annesi evde kendini izole etti.

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde ve Ordu’da Koronavirüs salgını son dönemde etkisini artırmaya devam ediyor. Koronavirüs (Covid-19) salgının etkilediği isimlerden biri de Gölköy Belediye Başkanı Fikri Uludağ oldu.

 

Gölköy Belediye Başkanı Fikri Uludağ’ın Covid 19 testi negatif çıkarken annesinin test sonucunun pozitif çıktığı bildirildi. Başkan Uludağ ve annesi evde izole altına alındı.

 

Konuya ilişkin açıklama yapan Başkan Uludağ, “Önceki gece annemin halsizlik ve yüksek ateş şikayetiyle hastaneye götürdüm. Test sonucu pozitif çıktı. Yanında ben olduğu için bana da test yaptılar. Benin test sonucum ise negatif çıktı. Annemi evde izole ettiler. Ben de annemle temaslı olduğum için evde izole altındayım. Annem virüsü Ordu’da katıldığı düğünden kapmış. Annem kronik şeker hastası. Benim bir şikayetim yok “dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.