Başkandan Mesaj Var!

BÖLGE GÜNDEMİ 26.08.2020 - 10:15, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2175+ kez okundu.
 

Başkandan Mesaj Var!

Koronavirüs testi pozitif çıkan ve Ünye Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’nın tedavi süreci iyiye gittiği belirtildi.
  Başkan Tavlı yayınladığı mesajda “geçmiş olsun” dileklerini iletenlere teşekkür ederken önemli bir uyarıda da bulundu. Tavlı, “Sevgili Hemşehrilerim, bir haftayı aşkın süredir devam eden Koronavirüs tedavim şükürler olsun iyi gitmektedir. Sağlık durumum gayet iyi ve gün geçtikçe daha da iyiye gidiyor. Bu süreçte sağlığımla yakından ilgilenen tüm sağlık çalışanlarına, bizleri gerek telefonla arayan, gerekse sosyal medya üzerinden güzel dileklerini ve dualarını eksik etmeyen herkese çok teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun. Lütfen kurallara uyalım. Bu işin şakası yok. En kısa sürede bir arada olmak dileğiyle, Allah’a emanet olunuz”
Koronavirüs testi pozitif çıkan ve Ünye Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’nın tedavi süreci iyiye gittiği belirtildi.

 

Başkan Tavlı yayınladığı mesajda “geçmiş olsun” dileklerini iletenlere teşekkür ederken önemli bir uyarıda da bulundu.

Tavlı, “Sevgili Hemşehrilerim, bir haftayı aşkın süredir devam eden Koronavirüs tedavim şükürler olsun iyi gitmektedir. Sağlık durumum gayet iyi ve gün geçtikçe daha da iyiye gidiyor.
Bu süreçte sağlığımla yakından ilgilenen tüm sağlık çalışanlarına, bizleri gerek telefonla arayan, gerekse sosyal medya üzerinden güzel dileklerini ve dualarını eksik etmeyen herkese çok teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun. Lütfen kurallara uyalım. Bu işin şakası yok.
En kısa sürede bir arada olmak dileğiyle, Allah’a emanet olunuz”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.