Başkanlar Ordu Günlerinden Memnun Değil !!!

BÖLGE GÜNDEMİ 07.10.2018 - 13:28, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1459+ kez okundu.
 

Başkanlar Ordu Günlerinden Memnun Değil !!!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, İstanbul’da düzenlenen Ordu Günleri’nin formatının değişmesi gerektiğini söyledi. Başkan Tekintaş,”Öncelik para kazanmak değil tanıtım olmalı”dedi.
Ordu Tanıtım Günleri İstanbul’da devam ediyor. Organizasyon sahibi ORDEF ev sahipliğinde düzenlenen kahvaltı programına Ordu Valisi Seddar Yavuz, Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, ilçe Belediye Başkanları ve Sivil Toplum Örgütleri temsilcileri katıldı. Kahvaltıda söz alan Belediye Başkanları şikâyetlerini ve önerilerini dile getirdi; FORMAT DEĞİŞMELİ Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Engin Tekintaş; Birinci önceliğimiz tanıtım ve Orduluların buluşma yeri olmalı. Kazanç ikinci planda kalmalı. Stant kurup satış yapmak düşünülmemeli. Mutlaka format değişmeli. Büyükşehir Belediyesi olarak her türlü desteği veriyoruz. Yapılacaklar istişarelerle belirlenmeli. ULUSAL BASINDA YER ALMALIYIZ Aybastı Belediye Başkanı İzzet Gündoğar; Buradaki etkinlikleri ulusal basında görmek istiyoruz. Etkinlikleri biz yapıp biz izlememeliyiz. Ulusal basında geniş yer almalıyız. BULUŞMA YERİNE DÖNDÜ Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci; Artık tanıtım olmuyor.Orduluların buluşmasına  dönüştü. Her yıl aynı şey.8 yıldır eksiksiz katılıyoruz. Tanıtım yok. Gurbet sıla buluşmasına dönüştü. Bardağın boş tarafına bakarsak eksik çok buluruz. Ordu Büyükşehir gelmese, ilçeler gelmese, burada çadır kurulmaz. Belediyelerle istişare yapılmadı. Bizlerle istişare yapılırsa daha güzel olur. Ordulular Akkuş ve Aybastıyı zaten biliyor. İstanbul’da yaşayanlar  buraya gelmeli. Bunun için bir şeyler yapmalıyız.Büyükşehir istedi diye geliyoruz.Eksikler oldu. Yeni bir organizasyon yapılırken mutlaka istişare yapılmalı. 22 derneğimiz var. Dikkate alınmadıklarını söylediler. Gözden uzak olan gönülden uzak mı olur. Akkuş Derneler federasyonu bir stk dır.Bu masada olmalıdır. İSTANBUL’DA YAŞAYAN HERKES ORDU’YA BİR KİŞİ GETİRMELİ Çamaş Belediye Başkanı Alâeddin Giden; Ordu’nun İstanbul’da tanıtılmasından çok heryer İstanbul’da yaşayan her Ordulu Ordu’ya bir miafir getirmesi daha doğru olur. İSTANBUL’DA YAPMAK ZORUNDA DEĞİLİZ Gürgentepe Belediye Başkanı Yener Yalçınkaya;  Ordulular Tanıtım Günlerini İstanbul’da yapmak zorunda değiliz.Bunu başka yerlerde de yapmalıyız. Neden Diyarbakır’da olmasın. HEYECAN KALMADI Kabataş Belediye Başkanı Yakup Yılmaz; Etkinlik öncesi istişare yapılmadı. Yapılmış olsaydı fikirlerimizi söylerdik. Bu zamana kadar düzenlenen 8 etkinliğe de katıldık. İlk yılarda yapılan heyecan kalmadı. İlk heyecanı yakalamalıyız. Yeni format eklemeliyiz. KATILIM DAHA FAZLA OLMALI Mesudiye Belediye Başkanı İsa Gül; Her geçen yıl katılım azalıyor. Parayı fazla verenin standı güzel oluyor. Maddi gücü az belediyelerin standı iyi değil. Bunda bir standart yakalamalıyız. Stantlara 2 mdf konulmuş o kadar. Bundan sonra istişare yapılıp eksikler giderilmelidir.
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, İstanbul’da düzenlenen Ordu Günleri’nin formatının değişmesi gerektiğini söyledi. Başkan Tekintaş,”Öncelik para kazanmak değil tanıtım olmalı”dedi.

Ordu Tanıtım Günleri İstanbul’da devam ediyor. Organizasyon sahibi ORDEF ev sahipliğinde düzenlenen kahvaltı programına Ordu Valisi Seddar Yavuz, Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, ilçe Belediye Başkanları ve Sivil Toplum Örgütleri temsilcileri katıldı.

Kahvaltıda söz alan Belediye Başkanları şikâyetlerini ve önerilerini dile getirdi;

FORMAT DEĞİŞMELİ

Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Engin Tekintaş;

Birinci önceliğimiz tanıtım ve Orduluların buluşma yeri olmalı. Kazanç ikinci planda kalmalı. Stant kurup satış yapmak düşünülmemeli. Mutlaka format değişmeli. Büyükşehir Belediyesi olarak her türlü desteği veriyoruz. Yapılacaklar istişarelerle belirlenmeli.

ULUSAL BASINDA YER ALMALIYIZ

Aybastı Belediye Başkanı İzzet Gündoğar; Buradaki etkinlikleri ulusal basında görmek istiyoruz. Etkinlikleri biz yapıp biz izlememeliyiz. Ulusal basında geniş yer almalıyız.

BULUŞMA YERİNE DÖNDÜ

Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci;

Artık tanıtım olmuyor.Orduluların buluşmasına  dönüştü. Her yıl aynı şey.8 yıldır eksiksiz katılıyoruz. Tanıtım yok. Gurbet sıla buluşmasına dönüştü. Bardağın boş tarafına bakarsak eksik çok buluruz. Ordu Büyükşehir gelmese, ilçeler gelmese, burada çadır kurulmaz. Belediyelerle istişare yapılmadı. Bizlerle istişare yapılırsa daha güzel olur. Ordulular Akkuş ve Aybastıyı zaten biliyor. İstanbul’da yaşayanlar  buraya gelmeli. Bunun için bir şeyler yapmalıyız.Büyükşehir istedi diye geliyoruz.Eksikler oldu. Yeni bir organizasyon yapılırken mutlaka istişare yapılmalı.

22 derneğimiz var. Dikkate alınmadıklarını söylediler. Gözden uzak olan gönülden uzak mı olur. Akkuş Derneler federasyonu bir stk dır.Bu masada olmalıdır.

İSTANBUL’DA YAŞAYAN HERKES ORDU’YA BİR KİŞİ GETİRMELİ

Çamaş Belediye Başkanı Alâeddin Giden;

Ordu’nun İstanbul’da tanıtılmasından çok heryer İstanbul’da yaşayan her Ordulu Ordu’ya bir miafir getirmesi daha doğru olur.

İSTANBUL’DA YAPMAK ZORUNDA DEĞİLİZ

Gürgentepe Belediye Başkanı Yener Yalçınkaya;

 Ordulular Tanıtım Günlerini İstanbul’da yapmak zorunda değiliz.Bunu başka yerlerde de yapmalıyız. Neden Diyarbakır’da olmasın.

HEYECAN KALMADI

Kabataş Belediye Başkanı Yakup Yılmaz;

Etkinlik öncesi istişare yapılmadı. Yapılmış olsaydı fikirlerimizi söylerdik. Bu zamana kadar düzenlenen 8 etkinliğe de katıldık.

İlk yılarda yapılan heyecan kalmadı. İlk heyecanı yakalamalıyız. Yeni format eklemeliyiz.

KATILIM DAHA FAZLA OLMALI

Mesudiye Belediye Başkanı İsa Gül;

Her geçen yıl katılım azalıyor. Parayı fazla verenin standı güzel oluyor. Maddi gücü az belediyelerin standı iyi değil. Bunda bir standart yakalamalıyız. Stantlara 2 mdf konulmuş o kadar.

Bundan sonra istişare yapılıp eksikler giderilmelidir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.