Belediye, Kale bayrağını değiştirdi

YAŞAM 17.02.2020 - 22:13, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2635+ kez okundu.
 

Belediye, Kale bayrağını değiştirdi

Ünye Kalesi’nin zirvesinde bulunan, hava muhalefeti ve fırtına dolayısıyla yıpranan Türk Bayrağı Ünye Belediyesi tarafından değiştirildi.
Ünye Kalesi’nin zirvesinde bulunan, hava muhalefeti ve fırtına dolayısıyla yıpranan Türk Bayrağı, Ünye Belediyesi tarafından değiştirildi. Ünye’de M.Ö 200-250 yıllarında Kral Mithridates tarafından yaptırılan 2500 yıllık tarihi kalenin zirvesinde bulunan Türk Bayrağı hava muhalefeti, fırtına ve rüzgarın etkisiyle yıprandı.  Bayrak, Ünye Belediyesi tarafından değiştirildi.   Belediye Başkanı Tavlı; "Ünye Kalemizde hava şartları ve rüzgar nedeniyle yıpranan şanlı bayrağımızın değişim işlemini gerçekleştirdik." açıklaması yaptı.
Ünye Kalesi’nin zirvesinde bulunan, hava muhalefeti ve fırtına dolayısıyla yıpranan Türk Bayrağı Ünye Belediyesi tarafından değiştirildi.

Ünye Kalesi’nin zirvesinde bulunan, hava muhalefeti ve fırtına dolayısıyla yıpranan Türk Bayrağı, Ünye Belediyesi tarafından değiştirildi.

Ünye’de M.Ö 200-250 yıllarında Kral Mithridates tarafından yaptırılan 2500 yıllık tarihi kalenin zirvesinde bulunan Türk Bayrağı hava muhalefeti, fırtına ve rüzgarın etkisiyle yıprandı. 

Bayrak, Ünye Belediyesi tarafından değiştirildi.

 

Belediye Başkanı Tavlı; "Ünye Kalemizde hava şartları ve rüzgar nedeniyle yıpranan şanlı bayrağımızın değişim işlemini gerçekleştirdik." açıklaması yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.