Belediyede görev değişikliği

BÖLGE GÜNDEMİ 25.11.2018 - 22:16, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1520+ kez okundu.
 

Belediyede görev değişikliği

Ünye Belediye Başkan Vekili Mehmet Yaşar Sezgül, belediye birim müdürlüklerinde değişikliğe gitti.
Ünye Belediyesi’nde birim müdürleri değiştirildi. Belediye Başkan Vekili Mehmet Yaşar Sezgül, olağanüstü meclis toplantısında belediye başkan vekilliğine seçilmesinin ardından belediye birim müdürlüklerinde değişikliğe gitti. Yapılan değişikliklerle, Özel Kalem Müdürü Yavuz Şahin’in yerine Nebati Altun, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü İlhan Kartal’ın yerine Sevdal Toprak, İşletme ve İştirakler ile Sosyal Yardımlaşma Müdürlüğü’ne İrfan İnce, Satın Alma Müdürlüğüne Arif Atmaca, Temizlik İşleri Müdürlüğüne Civan İkinci getirildi.      Özel Kalem Müdürlüğü’ne bağlı olarak çalışan Burçin Eren ve Mücahit Yurtseven görevlerinden alındı. Değişikliklerle Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü İlhan Kartal, Burçin Eren ve Mücahit Yurtseven Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne verildi. Özel Kalem Müdürü Yavuz Şahin ve Temizlik İşleri Müdürü Murat Uygun, Zabıta Müdürlüğü’nde görevlendirildi.
Ünye Belediye Başkan Vekili Mehmet Yaşar Sezgül, belediye birim müdürlüklerinde değişikliğe gitti.

Ünye Belediyesi’nde birim müdürleri değiştirildi. Belediye Başkan Vekili Mehmet Yaşar Sezgül, olağanüstü meclis toplantısında belediye başkan vekilliğine seçilmesinin ardından belediye birim müdürlüklerinde değişikliğe gitti.

Yapılan değişikliklerle, Özel Kalem Müdürü Yavuz Şahin’in yerine Nebati Altun, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü İlhan Kartal’ın yerine Sevdal Toprak, İşletme ve İştirakler ile Sosyal Yardımlaşma Müdürlüğü’ne İrfan İnce, Satın Alma Müdürlüğüne Arif Atmaca, Temizlik İşleri Müdürlüğüne Civan İkinci getirildi.     

Özel Kalem Müdürlüğü’ne bağlı olarak çalışan Burçin Eren ve Mücahit Yurtseven görevlerinden alındı.

Değişikliklerle Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü İlhan Kartal, Burçin Eren ve Mücahit Yurtseven Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne verildi. Özel Kalem Müdürü Yavuz Şahin ve Temizlik İşleri Müdürü Murat Uygun, Zabıta Müdürlüğü’nde görevlendirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.