Belediyede göreve iadeler var

BÖLGE GÜNDEMİ 02.12.2018 - 15:32, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1299+ kez okundu.
 

Belediyede göreve iadeler var

Ünye Belediye Başkan Vekili Yaşar Sezgül tarafından görev yerleri değiştirilerek Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde görevlendirilen belediye çalışanları görevlerine iade edildi.
Edinilen bilgiye göre, Ünye Belediyesi’nde görev yerleri değiştirilerek Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde görevlendirilen bazı çalışanlar görevlerine iade edilirken, bazıları ise farklı müdürlüklere gönderildi. Yapılan yeni görevlendirmelerle, Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde çalışan personellerden Ali Kılıç, Merve Ocak, Kenan Keskin ve Murat Çakır Özel Kalem Müdürlüğü’ndeki görevlerine geri dönerken, Mücahit Yurtseven, Burçin Eren, Şennur Sarıkaya ve Aylin Gençel Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nde, Zeynep Yılmaz Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nde, Gülsüm Ovalı ve Müzeyyen Soylu ise işletme ve İştirakler Müdürlüğü’nde görevlendirildiler.
Ünye Belediye Başkan Vekili Yaşar Sezgül tarafından görev yerleri değiştirilerek Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde görevlendirilen belediye çalışanları görevlerine iade edildi.

Edinilen bilgiye göre, Ünye Belediyesi’nde görev yerleri değiştirilerek Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde görevlendirilen bazı çalışanlar görevlerine iade edilirken, bazıları ise farklı müdürlüklere gönderildi.

Yapılan yeni görevlendirmelerle, Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde çalışan personellerden Ali Kılıç, Merve Ocak, Kenan Keskin ve Murat Çakır Özel Kalem Müdürlüğü’ndeki görevlerine geri dönerken, Mücahit Yurtseven, Burçin Eren, Şennur Sarıkaya ve Aylin Gençel Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nde, Zeynep Yılmaz Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nde, Gülsüm Ovalı ve Müzeyyen Soylu ise işletme ve İştirakler Müdürlüğü’nde görevlendirildiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.