Belediyeden yeni proje ‘2 Güneşli Şehir’

YAŞAM 04.06.2018 - 23:43, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2305+ kez okundu.
 

Belediyeden yeni proje ‘2 Güneşli Şehir’

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar hazırladıkları “Yeşilin Gölgesine, Mavinin Ötesine” reklam filmine, “2 Güneşli Şehir” sloganıyla çekmeyi planladıkları tanıtım filmiyle devam edeceklerini söyledi.
Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, “Yeşilin Gölgesine, Mavinin Ötesine” sloganıyla yaptıkları reklam filminin büyük beğeni kazandığını, yapılan bu reklam filmiyle ilçe turizmine büyük hareketlilik katmayı planladıklarını söyledi. Reklam filminde sürenin kısa olması nedeniyle Asarkaya, Binicilik Tesisleri ve Yunus Emre Türbesi’nden görüntülerin olmadığını belirten Başkan Çamyar, ilerleyen zamanda çekmeyi planladıkları tanıtım filmi ile Ünye’nin tanıtım ataklarının devam edeceklerin ifade etti. -“Ünye’nin bütün karelerini koymayı planlıyoruz”-  ‘2 Güneşli Şehir’ sloganıyla planlanan tanıtım filmine ilişkin Başkan Çamyar, şu açıklamayı yaptı: “Yeşilin Gölgesine, Mavinin Ötesine reklam filminde ‘şu kare neden yok, şu kare neden var’ gibi değerlendirmeler geliyor. Biz Ünye’nin değeri olarak 35 kare tespit ettik. Bu 35 kareyi reklam filmini yapan ajansla bulduk. Ajans koyabildiklerini koydu. Asarkaya, Binicilik Tesisimiz ve Yunus Emre bu karelerde olamadı. Bunları da bir başka çalışmamız olacak tanıtım filmimize koyacağız. Bu reklam filminden beklentimiz bir karşılansın. Yapacağımız tanıtım filmi ile beraber Ünye’nin bütün karelerini koymayı planlıyoruz. Sloganımız ise, güneşin denizden doğup denizden battığı şehir anlamına gelen ‘2 Güneşli Şehir’ olacak.”  
Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar hazırladıkları “Yeşilin Gölgesine, Mavinin Ötesine” reklam filmine, “2 Güneşli Şehir” sloganıyla çekmeyi planladıkları tanıtım filmiyle devam edeceklerini söyledi.

Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, “Yeşilin Gölgesine, Mavinin Ötesine” sloganıyla yaptıkları reklam filminin büyük beğeni kazandığını, yapılan bu reklam filmiyle ilçe turizmine büyük hareketlilik katmayı planladıklarını söyledi.

Reklam filminde sürenin kısa olması nedeniyle Asarkaya, Binicilik Tesisleri ve Yunus Emre Türbesi’nden görüntülerin olmadığını belirten Başkan Çamyar, ilerleyen zamanda çekmeyi planladıkları tanıtım filmi ile Ünye’nin tanıtım ataklarının devam edeceklerin ifade etti.

-“Ünye’nin bütün karelerini koymayı planlıyoruz”-

 ‘2 Güneşli Şehir’ sloganıyla planlanan tanıtım filmine ilişkin Başkan Çamyar, şu açıklamayı yaptı:

“Yeşilin Gölgesine, Mavinin Ötesine reklam filminde ‘şu kare neden yok, şu kare neden var’ gibi değerlendirmeler geliyor. Biz Ünye’nin değeri olarak 35 kare tespit ettik. Bu 35 kareyi reklam filmini yapan ajansla bulduk. Ajans koyabildiklerini koydu. Asarkaya, Binicilik Tesisimiz ve Yunus Emre bu karelerde olamadı. Bunları da bir başka çalışmamız olacak tanıtım filmimize koyacağız. Bu reklam filminden beklentimiz bir karşılansın. Yapacağımız tanıtım filmi ile beraber Ünye’nin bütün karelerini koymayı planlıyoruz. Sloganımız ise, güneşin denizden doğup denizden battığı şehir anlamına gelen ‘2 Güneşli Şehir’ olacak.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.