Beyin ve Sinir Cerrahı atandı

SAĞLIK 13.07.2018 - 21:07, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1804+ kez okundu.
 

Beyin ve Sinir Cerrahı atandı

Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Aytaç Türköz, Ünye Devlet Hastanesi’nde göreve başladı.
Ünye Devlet Hastanesi’nin yeni Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Aytaç Türköz göreve başladı. Almanya doğumlu olan Türköz, 2006 yılında Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesini bitirdi. Yaklaşık 1 yıl İstanbul’da görev yapan Op. Dr. Aytaç Türköz, ihtisasını yine 19 Mayıs Üniversitesi’nde tamamladı. İhtisas sonrası Mardin Kızıltepe’ye atanan ve burada zorunlu hizmetini başarıyla tamamlayan Türköz, geçtiğimiz hafta itibariyle Ünye Devlet Hastanesi’ne atandı. Evli ve 2 çocuk babası olan Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Aytaç Türköz, hasta kabulüne başladı.  
Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Aytaç Türköz, Ünye Devlet Hastanesi’nde göreve başladı.

Ünye Devlet Hastanesi’nin yeni Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Aytaç Türköz göreve başladı.

Almanya doğumlu olan Türköz, 2006 yılında Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesini bitirdi. Yaklaşık 1 yıl İstanbul’da görev yapan Op. Dr. Aytaç Türköz, ihtisasını yine 19 Mayıs Üniversitesi’nde tamamladı.

İhtisas sonrası Mardin Kızıltepe’ye atanan ve burada zorunlu hizmetini başarıyla tamamlayan Türköz, geçtiğimiz hafta itibariyle Ünye Devlet Hastanesi’ne atandı.

Evli ve 2 çocuk babası olan Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Aytaç Türköz, hasta kabulüne başladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.