BİK yeniden Ordu'da

BÖLGE GÜNDEMİ 17.06.2020 - 00:04, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2614+ kez okundu.
 

BİK yeniden Ordu'da

Basın İlan Kurumu Ordu Şubesi, OTSO binasında önümüzdeki haftadan itibaren yeniden faaliyete başlayacak.
            Beraberinde BİK İnsan Kaynakları Müdürü Engin Öztürk ve Sakarya Şube Müdürü Engin Kaşdaş ile birlikte Ordu’ya gelen Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Rıdvan Duran, Ordu Şubesinin açılması için yer tahsisinde bulunan Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet Şahin’i makamında ziyaret ederek teşekkür etti. Ziyarette Karadeniz Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı, Ordu 19 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erdoğan Erişen ile OTSO Genel Sekreteri Şükrü Köksal da bulundu. BİK Ordu Şubesinin açılacağı yeri gezen BİK Genel Müdürü Rıdvan Duran, desteği için OTSO Başkanı Servet Şahin ve şahsında yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Duran, Giresun ilini de Ordu Şubesine bağladıklarını belirterek, “her iki ile de hayırlı olsun” dedi. OTSO Başkanı Servet Şahin de BİK Ordu Şubesi’nin yeniden, hem de kendi binalarında açılmış olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Ordumuz için, üyelerimiz için her şeyin daha iyisini yapmaya çalışıyoruz. Dolayısı ile BİK Ordu Şubesi’nin yeniden açılmış olması, Giresun yerel basınının da bu şubeye bağlanmış olması bölgemiz ve basınımız için önemli bir gelişmedir. Birlikte çalışmaktan onur duyarız” diye konuştu. BİK Ordu Şube Müdürlüğüne de Sakarya Şube Müdürü Engin Kaşdaş atanıyor.
Basın İlan Kurumu Ordu Şubesi, OTSO binasında önümüzdeki haftadan itibaren yeniden faaliyete başlayacak.


            Beraberinde BİK İnsan Kaynakları Müdürü Engin Öztürk ve Sakarya Şube Müdürü Engin Kaşdaş ile birlikte Ordu’ya gelen Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Rıdvan Duran, Ordu Şubesinin açılması için yer tahsisinde bulunan Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet Şahin’i makamında ziyaret ederek teşekkür etti.
Ziyarette Karadeniz Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı, Ordu 19 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erdoğan Erişen ile OTSO Genel Sekreteri Şükrü Köksal da bulundu.
BİK Ordu Şubesinin açılacağı yeri gezen BİK Genel Müdürü Rıdvan Duran, desteği için OTSO Başkanı Servet Şahin ve şahsında yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Duran, Giresun ilini de Ordu Şubesine bağladıklarını belirterek, “her iki ile de hayırlı olsun” dedi.
OTSO Başkanı Servet Şahin de BİK Ordu Şubesi’nin yeniden, hem de kendi binalarında açılmış olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Ordumuz için, üyelerimiz için her şeyin daha iyisini yapmaya çalışıyoruz. Dolayısı ile BİK Ordu Şubesi’nin yeniden açılmış olması, Giresun yerel basınının da bu şubeye bağlanmış olması bölgemiz ve basınımız için önemli bir gelişmedir. Birlikte çalışmaktan onur duyarız” diye konuştu.
BİK Ordu Şube Müdürlüğüne de Sakarya Şube Müdürü Engin Kaşdaş atanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.