Binlerce Ünyeli Saadetin Sevgi Yürüyüşünde Bir Araya Geldi

SİYASET (Ordu Olay ) - Ordu Olay Gazetesi | 30.03.2019 - 23:19, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2722+ kez okundu.
 

Binlerce Ünyeli Saadetin Sevgi Yürüyüşünde Bir Araya Geldi

Saadet Partisi, Ünye’de seçim çalışmalarını çoşkulu bir yürüyüş ile tamamladı.
Yürüyüşte Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı İdris Naim Şahin, Ünye Belediye Başkan Adayı Veysel İlhan ve binlerce Ünyeli Saadet Partisi’nin Sevgi Yürüyüşüne katılarak sloganlarla Saadet Partisi’nin adaylarına destekte bulundu. Fevzi Çakmak Mahallesi Kefeli Cami önünden başlayan yürüyüş Belediye Caddesi, Ünye Meydanı, Hükümet Caddesi, Kaledere Mahallesi ve Niksar Caddesi üzerinden devam ederek Saadet Partisi SKM önünde son buldu. SKM’nin önünde binlerce Ünyeli’ye konuşmalarda bulunan Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı İdris Naim Şahin ve Ünye Belediye Başkan Adayı Veysel İlhan şunları ifade ettiler; Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı İdris Naim Şahin: “Seçimden öncesi son günde birlik ve kardeşlik duygusuyla katıldığınız için gönülden teşekkür ediyorum. Çarşamba günü on bin Ünyeliyle birlikteydik ve Çınar’ın altındaydık. Ünyemizde her zaman olduğı gibi sevgi dolu, cesaret dolu insanları sizlerin dediği gibi “dere yatağına yiğit otağına döner”. Yiğit emin adımlarıyla dostlarıyla, hemşehrileriyle yürür. 35 gündür ara vermeden devam eden kampanyamız sonucunda bütün Ordu’da hemşehrilerimizle buluştuk ve bu dönemi kardeşlik içerisinde geçirdik. Tüm ilçe ve beldelerimize gönülden teşekkür ediyorum. Ordu’da da bir seçim olacak ancak bizim  seçimimiz dostça ve kardeşçe olacak ve tüm Türkiye’ye dostluk mesajları gidip her yere örnek olacaktır. Tüm Ordu’da kendimi ve sandığı halkıma emanet ettim. Hep birlikte Ordu’da ve tüm ilçelerde yeni işleri ve güzellikleri hep birlikte gerçekleştireceğiz. Bugünkü katılımız için tekrardan teşekkür ediyorum.”diye konuştu. Ünye Belediye Başkan Adayı Veysel İlhan: “Biz sizler için bu yola baş koyduk ve sizler de bugün bizimle birlikte yürüdünüz. Ben başta Sayın Bakanım İdris Naim Şahin olmak üzere hepinize tek tek teşekkür ediyorum. Biz Ünye güzel olsun istiyoruz. Ünye şehrinde Avrupa’daki ülkeler gibi atlı zabıtalar dolaşsın istiyoruz. Ünye Türkiye’nin en güzel şehri olsun da insanlar bisiklete binsin istiyoruz. Ancak hepsinden öte Ünye’de hiç kimse fakir kalmasın istiyoruz. Biz bu hedefler için yola çıktık. Ben belediye başkanı olduğumda Türkiye’nin en çalışkan ve fedakar belediye başkanı olma sözü veriyorum. Biz seçim kutlaması yapmayacağız çünkü insanlar bizi kutlama yapsın diye değil, hizmet yapsın diye seçecektir. Biz kazandığımızda herkes kazanacaktır.” diyerek sözlerini tamamladı.
Saadet Partisi, Ünye’de seçim çalışmalarını çoşkulu bir yürüyüş ile tamamladı.

Yürüyüşte Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı İdris Naim Şahin, Ünye Belediye Başkan Adayı Veysel İlhan ve binlerce Ünyeli Saadet Partisi’nin Sevgi Yürüyüşüne katılarak sloganlarla Saadet Partisi’nin adaylarına destekte bulundu.

Fevzi Çakmak Mahallesi Kefeli Cami önünden başlayan yürüyüş Belediye Caddesi, Ünye Meydanı, Hükümet Caddesi, Kaledere Mahallesi ve Niksar Caddesi üzerinden devam ederek Saadet Partisi SKM önünde son buldu.

SKM’nin önünde binlerce Ünyeli’ye konuşmalarda bulunan Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı İdris Naim Şahin ve Ünye Belediye Başkan Adayı Veysel İlhan şunları ifade ettiler;

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı İdris Naim Şahin: “Seçimden öncesi son günde birlik ve kardeşlik duygusuyla katıldığınız için gönülden teşekkür ediyorum. Çarşamba günü on bin Ünyeliyle birlikteydik ve Çınar’ın altındaydık. Ünyemizde her zaman olduğı gibi sevgi dolu, cesaret dolu insanları sizlerin dediği gibi “dere yatağına yiğit otağına döner”. Yiğit emin adımlarıyla dostlarıyla, hemşehrileriyle yürür. 35 gündür ara vermeden devam eden kampanyamız sonucunda bütün Ordu’da hemşehrilerimizle buluştuk ve bu dönemi kardeşlik içerisinde geçirdik. Tüm ilçe ve beldelerimize gönülden teşekkür ediyorum. Ordu’da da bir seçim olacak ancak bizim  seçimimiz dostça ve kardeşçe olacak ve tüm Türkiye’ye dostluk mesajları gidip her yere örnek olacaktır. Tüm Ordu’da kendimi ve sandığı halkıma emanet ettim. Hep birlikte Ordu’da ve tüm ilçelerde yeni işleri ve güzellikleri hep birlikte gerçekleştireceğiz. Bugünkü katılımız için tekrardan teşekkür ediyorum.”diye konuştu.

Ünye Belediye Başkan Adayı Veysel İlhan: “Biz sizler için bu yola baş koyduk ve sizler de bugün bizimle birlikte yürüdünüz. Ben başta Sayın Bakanım İdris Naim Şahin olmak üzere hepinize tek tek teşekkür ediyorum. Biz Ünye güzel olsun istiyoruz. Ünye şehrinde Avrupa’daki ülkeler gibi atlı zabıtalar dolaşsın istiyoruz. Ünye Türkiye’nin en güzel şehri olsun da insanlar bisiklete binsin istiyoruz. Ancak hepsinden öte Ünye’de hiç kimse fakir kalmasın istiyoruz. Biz bu hedefler için yola çıktık. Ben belediye başkanı olduğumda Türkiye’nin en çalışkan ve fedakar belediye başkanı olma sözü veriyorum. Biz seçim kutlaması yapmayacağız çünkü insanlar bizi kutlama yapsın diye değil, hizmet yapsın diye seçecektir. Biz kazandığımızda herkes kazanacaktır.” diyerek sözlerini tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.