Boğazı kesilmiş olarak bahçede bulundu

ASAYİŞ (Web Sitesi) - Web Sitesi | 30.08.2020 - 17:11, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2474+ kez okundu.
 

Boğazı kesilmiş olarak bahçede bulundu

Korgan’da Aydın K., kendisine ait fındık bahçesinde boğazı kesilmiş olarak bulundu. Ağır yaralanan K., hastaneye kaldırıldı.
Olay dün sabah saatlerinde ilçeye bağlı Çamlı Mahallesi’ndeki bir fındık bahçesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, evden bahçeye giden Aydın K.’dan haber alamayan yakınları, fındık bahçesine gitti. Bu sırada Aydın K.’yı yerde kanlar içinde baygın olarak bulan yakınları 112 Acil Servis ekiplerine ve jandarmaya haber verdi. Olay yerine gelen sağlık görevlileri, şahsın boğazının kesik olduğunu tespit etti. Sedyeye konularak Korgan Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Aydın K., burada yapılan ilk müdahalenin ardından Fatsa Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Nefes borusu kesik olan K.’nın hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi. Öte yandan jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.
Korgan’da Aydın K., kendisine ait fındık bahçesinde boğazı kesilmiş olarak bulundu. Ağır yaralanan K., hastaneye kaldırıldı.

Olay dün sabah saatlerinde ilçeye bağlı Çamlı Mahallesi’ndeki bir fındık bahçesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, evden bahçeye giden Aydın K.’dan haber alamayan yakınları, fındık bahçesine gitti. Bu sırada Aydın K.’yı yerde kanlar içinde baygın olarak bulan yakınları 112 Acil Servis ekiplerine ve jandarmaya haber verdi. Olay yerine gelen sağlık görevlileri, şahsın boğazının kesik olduğunu tespit etti. Sedyeye konularak Korgan Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Aydın K., burada yapılan ilk müdahalenin ardından Fatsa Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Nefes borusu kesik olan K.’nın hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi.

Öte yandan jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.