Boztepe teleferiği bayramın gözdesi oldu

YAŞAM 10.06.2019 - 09:40, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1874+ kez okundu.
 

Boztepe teleferiği bayramın gözdesi oldu

Yedi yıl önce hizmete giren Ordu'nun Altınordu ilçesindeki Boztepe’ye ulaşımda büyük kolaylık sağlayan teleferik, 9 günlük bayram tatilinde 50 binin üzerinde yolcu taşıdı.
Altınordu'daki Boztepe teleferiği bayramın en çok tercih edilen taşıma aracı oldu. Bayramın ilk gününden itibaren Boztepe'ye çıkmak için teleferik yolculuğunu seçen vatandaşlar biniş istasyonunda uzun kuyruklar oluşturdu. 0-6 yaş gurubunun ücretsiz olarak kullandığı teleferik, 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinin boyunca 50 binin üzerinde kişiye hizmet verdi.  Teleferikten kuşbakışı şehir manzarası çok güzel Türkiye'nin turizm ve cazibe merkezlerinden biri haline gelmeye başlayan Boztepe'ye ilginin her geçen gün arttığına dikkat çeken Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Misafirlerimiz Boztepe’ye tırmanan teleferikle yolculuk ederek şehrin kuşbakışı görüntüsünün yanında hem yeşil ve mavinin eşsiz tonlarına sahip Karadeniz’i, hem de ilçe merkezinde bulunan tüm dokuyu tek seferde görme imkanını buluyor. Teleferiğin, Ordu turizmine ve istihdamına katkısı çok fazla. Büyükşehir Belediyesi olarak bizler bu ilginin daha da artması için gerekli tüm çalışmaları sürdürüyoruz. ‘Macera Park’, ‘Bulutlara Dokunun’ gibi projelerle Boztepe’deki aktiviteleri arttırmak istiyoruz. Boztepe’ye ulaşım sağlayan teleferiği tercih edenlerin birçoğunun bayram tatilinde Altınordu’ya veya çevre illere bayram tatili için gelenlerin olması dikkatlerden kaçmadı. 
Yedi yıl önce hizmete giren Ordu'nun Altınordu ilçesindeki Boztepe’ye ulaşımda büyük kolaylık sağlayan teleferik, 9 günlük bayram tatilinde 50 binin üzerinde yolcu taşıdı.

Altınordu'daki Boztepe teleferiği bayramın en çok tercih edilen taşıma aracı oldu. Bayramın ilk gününden itibaren Boztepe'ye çıkmak için teleferik yolculuğunu seçen vatandaşlar biniş istasyonunda uzun kuyruklar oluşturdu. 0-6 yaş gurubunun ücretsiz olarak kullandığı teleferik, 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinin boyunca 50 binin üzerinde kişiye hizmet verdi. 
Teleferikten kuşbakışı şehir manzarası çok güzel
Türkiye'nin turizm ve cazibe merkezlerinden biri haline gelmeye başlayan Boztepe'ye ilginin her geçen gün arttığına dikkat çeken Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Misafirlerimiz Boztepe’ye tırmanan teleferikle yolculuk ederek şehrin kuşbakışı görüntüsünün yanında hem yeşil ve mavinin eşsiz tonlarına sahip Karadeniz’i, hem de ilçe merkezinde bulunan tüm dokuyu tek seferde görme imkanını buluyor. Teleferiğin, Ordu turizmine ve istihdamına katkısı çok fazla. Büyükşehir Belediyesi olarak bizler bu ilginin daha da artması için gerekli tüm çalışmaları sürdürüyoruz. ‘Macera Park’, ‘Bulutlara Dokunun’ gibi projelerle Boztepe’deki aktiviteleri arttırmak istiyoruz.

Boztepe’ye ulaşım sağlayan teleferiği tercih edenlerin birçoğunun bayram tatilinde Altınordu’ya veya çevre illere bayram tatili için gelenlerin olması dikkatlerden kaçmadı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.