Bu birliktelik güzel işlere vesile olur

SİYASET (Ordu Gazete) - Ordu Gazete | 07.10.2018 - 13:35, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1787+ kez okundu.
 

Bu birliktelik güzel işlere vesile olur

AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Hamarat, Ordu Tanıtım Günleri’nde birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.
AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Hamarat, Ordu Tanıtım Günleri’nde birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.  AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Hamarat, “Ordulular bir arada aile ortamında buluştu. 10 sene önce Ordulular bir araya gelmez diye cümleler kuruluyordu. Bugün görüyorum ki Ordulular bir arada. Kısaca Ordulular bal gibi de bir arada olur ve güzel işler yapar.” dedi.    BU BİRLİKTELİK ORDU’NUN BÜTÜN SORUNUNU ÇÖZER. Ordu Tanıtım Günleri’nin 8’incisini düzenlemek, Orduluları bir arada görmek, ara vermeden istikrarlı bir şekilde sürdürmek ve bölünmeden bir bütün olarak düzenlemek mutlu ediyor diyen Hamarat, “Güzel ve iyi niyetle başlayan faaliyetlerin böyle devam etmesi başka faaliyetlere de ilham oluyor. Siyasetçisiyle, sivil toplumuyla, valisiyle, kaymakamıyla hep beraber bir araya geldiğimiz bir yerde Ordu’nun bütün meselelerini konuşabiliriz.” Diye konuştu.    BU BİRLİKTELİK HER SORUNU ÇÖZER  Hamarat, son olarak şunları söyledi: “ Bu ortamın hazırlanması güzel bir şey. Bütün sıfatlarımızı yeri geldiğinde bir kenara bırakıp hemşehri hukuku içerisinde bütün meseleleri çözüme kavuşturabiliriz. Bu aile ortamına katkıda bulunan herkes tebrik ediyorum. Katılan vatandaşlarımıza da ayrı teşekkür ediyorum.” 
AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Hamarat, Ordu Tanıtım Günleri’nde birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Hamarat, Ordu Tanıtım Günleri’nde birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. 

AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Hamarat, “Ordulular bir arada aile ortamında buluştu. 10 sene önce Ordulular bir araya gelmez diye cümleler kuruluyordu. Bugün görüyorum ki Ordulular bir arada. Kısaca Ordulular bal gibi de bir arada olur ve güzel işler yapar.” dedi. 

 

BU BİRLİKTELİK ORDU’NUN BÜTÜN SORUNUNU ÇÖZER.

Ordu Tanıtım Günleri’nin 8’incisini düzenlemek, Orduluları bir arada görmek, ara vermeden istikrarlı bir şekilde sürdürmek ve bölünmeden bir bütün olarak düzenlemek mutlu ediyor diyen Hamarat, “Güzel ve iyi niyetle başlayan faaliyetlerin böyle devam etmesi başka faaliyetlere de ilham oluyor. Siyasetçisiyle, sivil toplumuyla, valisiyle, kaymakamıyla hep beraber bir araya geldiğimiz bir yerde Ordu’nun bütün meselelerini konuşabiliriz.” Diye konuştu. 

 

BU BİRLİKTELİK HER SORUNU ÇÖZER

 Hamarat, son olarak şunları söyledi: “ Bu ortamın hazırlanması güzel bir şey. Bütün sıfatlarımızı yeri geldiğinde bir kenara bırakıp hemşehri hukuku içerisinde bütün meseleleri çözüme kavuşturabiliriz. Bu aile ortamına katkıda bulunan herkes tebrik ediyorum. Katılan vatandaşlarımıza da ayrı teşekkür ediyorum.” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.