Bu işler neden geceyarısı yapılıyor

SİYASET 25.09.2020 - 23:58, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2482+ kez okundu.
 

Bu işler neden geceyarısı yapılıyor

Çamlık’a yapılacak uygulama hakkındaki süreci anlatan Chp’li Başkan İsa Maral, kır kahvesi için beton dökme işleminin gece yapılması hakkında konuştu.
CHP Ünye İlçe Başkanı İsa Maral, Çamlık’ta yapılacak olan kır kahvesi için gece yarısı dökülen beton ile ilgili tepkisini dile getirdi.   CHP Ünye İlçe Başkanı İsa Maral; ”Bu işler neden gece yarısı yapılıyor? Ordu, Büyükşehir Belediyesi olduktan sonra ilçere yönelik uygulamalarda halkın görüşlerini almadan yapmaya devam ediyor. Bunlardan biri de Çamlık’a yapılacak olan kır kahvesi uygulaması. Gece yarısı bir operasyonla Çamlık içinde 250 metrekare bir alanın Beton ulaştırıldığını tespit ettik Soruyoruz, her şey yasalara uygunsa ve Ünye halkının istediği gibi oluyorsa bu işler neden gece yarısı yapılıyor. Biz Ünye’de gece yarısı yapılan uygulamaların artık yapılmaması gerektiğini söylüyoruz, bu uygulamalara karşı çıkıyoruz. Burada ne yapılacaksa ciddi şekilde yetkililer çıksın açıklasın. Kamuoyu tatmin olsun ve artık Çamlık ile ilgili, insanların içinde endişe kalmayacak şekilde bir uygulamaya gidersin. Bundan sonra yapılacak olan uygulamaları ciddi bir şekilde takip edeceğiz. Gerekirse bu işin hukuki boyutlarını da ele alarak yapabileceğimiz ne varsa yapacağız. Ayrıca yap-işlet-devret modeli uygulamasından vazgeçildiği konusunda yetkililerden net bir açıklama bekliyoruz. Çamlık’tan yüz metreyi geçmeyecek şekilde ahşap dışında herhangi bir yapının da yapılmayacağı konusunda kamuoyuna net bir bilgi verilmesini talep ediyoruz.” Dedi.
Çamlık’a yapılacak uygulama hakkındaki süreci anlatan Chp’li Başkan İsa Maral, kır kahvesi için beton dökme işleminin gece yapılması hakkında konuştu.

CHP Ünye İlçe Başkanı İsa Maral, Çamlık’ta yapılacak olan kır kahvesi için gece yarısı dökülen beton ile ilgili tepkisini dile getirdi.

 

CHP Ünye İlçe Başkanı İsa Maral;

”Bu işler neden gece yarısı yapılıyor?

Ordu, Büyükşehir Belediyesi olduktan sonra ilçere yönelik uygulamalarda halkın görüşlerini almadan yapmaya devam ediyor. Bunlardan biri de Çamlık’a yapılacak olan kır kahvesi uygulaması.

Gece yarısı bir operasyonla Çamlık içinde 250 metrekare bir alanın Beton ulaştırıldığını tespit ettik

Soruyoruz, her şey yasalara uygunsa ve Ünye halkının istediği gibi oluyorsa bu işler neden gece yarısı yapılıyor. Biz Ünye’de gece yarısı yapılan uygulamaların artık yapılmaması gerektiğini söylüyoruz, bu uygulamalara karşı çıkıyoruz. Burada ne yapılacaksa ciddi şekilde yetkililer çıksın açıklasın. Kamuoyu tatmin olsun ve artık Çamlık ile ilgili, insanların içinde endişe kalmayacak şekilde bir uygulamaya gidersin. Bundan sonra yapılacak olan uygulamaları ciddi bir şekilde takip edeceğiz. Gerekirse bu işin hukuki boyutlarını da ele alarak yapabileceğimiz ne varsa yapacağız.

Ayrıca yap-işlet-devret modeli uygulamasından vazgeçildiği konusunda yetkililerden net bir açıklama bekliyoruz. Çamlık’tan yüz metreyi geçmeyecek şekilde ahşap dışında herhangi bir yapının da yapılmayacağı konusunda kamuoyuna net bir bilgi verilmesini talep ediyoruz.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.