Bu Kış Üşüyen Hiç Kimse Kalmasın

YAŞAM 24.01.2021 - 16:16, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2160+ kez okundu.
 

Bu Kış Üşüyen Hiç Kimse Kalmasın

Verdiği hizmetlerle toplumun her kesimine ulaşmaya çalışan Altınordu Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışıyla ihtiyaç sahiplerinin yanında olmaya devam ediyor.
Hizmet belediyeciliğinin yanı sıra sosyal belediyecilik uygulamalarına da öncülük ederek, şehirde belediyecilik hizmetlerine yeni bir boyut kazandıran Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’in “tüm imkanlarımızla Altınordu’lu hemşehrilerimizin yanında olacağız” sözü ile talimatlandırdığı belediye ekipleri şehrin her noktasını sokak sokak, kapı kapı gezerek ihtiyaç sahiplerine ulaşıyor. Vatandaşlardan gelen her talebi değerlendiren Altınordu belediyesi, kendini iyice htiren kış soğuklarına karşı yakacak yardımını ilçenin her noktasına ulaştırmaya devam ediyor. Odun ve kömürden oluşan yakacak paketleri ihtiyaç sahibi ailelerin evlerine kadar götürülüyor. Altınordu Belediyesinin ilçe genelinde devam eden sosyal yardımlarını değerlendiren Başkan Aşkın Tören, “devletimizin müşfik eline; bizler de sosyal politikalarımız marifetiyle destek olup katkı vermeye çalışıyoruz. İnsanı merkeze alan anlayışımız doğrultusunda vatandaşlarımızın hayatlarına ve gönüllerine dokunan sosyal belediyecilik örneği uygulamalarımız sürecek” dedi.  
Verdiği hizmetlerle toplumun her kesimine ulaşmaya çalışan Altınordu Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışıyla ihtiyaç sahiplerinin yanında olmaya devam ediyor.

Hizmet belediyeciliğinin yanı sıra sosyal belediyecilik uygulamalarına da öncülük ederek, şehirde belediyecilik hizmetlerine yeni bir boyut kazandıran Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’in “tüm imkanlarımızla Altınordu’lu hemşehrilerimizin yanında olacağız” sözü ile talimatlandırdığı belediye ekipleri şehrin her noktasını sokak sokak, kapı kapı gezerek ihtiyaç sahiplerine ulaşıyor.

Vatandaşlardan gelen her talebi değerlendiren Altınordu belediyesi, kendini iyice htiren kış soğuklarına karşı yakacak yardımını ilçenin her noktasına ulaştırmaya devam ediyor. Odun ve kömürden oluşan yakacak paketleri ihtiyaç sahibi ailelerin evlerine kadar götürülüyor.

Altınordu Belediyesinin ilçe genelinde devam eden sosyal yardımlarını değerlendiren Başkan Aşkın Tören, “devletimizin müşfik eline; bizler de sosyal politikalarımız marifetiyle destek olup katkı vermeye çalışıyoruz. İnsanı merkeze alan anlayışımız doğrultusunda vatandaşlarımızın hayatlarına ve gönüllerine dokunan sosyal belediyecilik örneği uygulamalarımız sürecek” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.