Bu Nokta Kazaların Buluşma Adresi Oldu

BÖLGE GÜNDEMİ 19.05.2018 - 13:04, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2284+ kez okundu.
 

Bu Nokta Kazaların Buluşma Adresi Oldu

Ünye Niksar Caddesi Sanayi girişinde meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Akkuş istikametinden Ünye istikametine gelmekte olan Muhittin Güllü (25) yönetimindeki 52 HF 135 plakalı otomobil, önünde seyreden ve Küçük Sanayi Sitesi’ne girmek için dönüş yapan Hayrettin Hamarat (45) yönetimindeki 34 YEC 29 plakalı minibüse yandan çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan otomobil yol kenarındaki ağaçlara çarparak durabildi. Kazada yaralanan sürücü Muhittin Güllü Ünye Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazada her iki araçta maddi hasar meydana geldi.  Bu arada Sanayi girişi ve çıkışındaki kavşaklarda son zamanlarda meydana gelen kaza sayısındaki artış dikkat çekmeye başladı. Vatnadaşlar, can ve mal kaybına daha fazla neden olmaması adına yetkililerden çözüm bekliyor.   
Ünye Niksar Caddesi Sanayi girişinde meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Akkuş istikametinden Ünye istikametine gelmekte olan Muhittin Güllü (25) yönetimindeki 52 HF 135 plakalı otomobil, önünde seyreden ve Küçük Sanayi Sitesi’ne girmek için dönüş yapan Hayrettin Hamarat (45) yönetimindeki 34 YEC 29 plakalı minibüse yandan çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan otomobil yol kenarındaki ağaçlara çarparak durabildi.

Kazada yaralanan sürücü Muhittin Güllü Ünye Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazada her iki araçta maddi hasar meydana geldi. 

Bu arada Sanayi girişi ve çıkışındaki kavşaklarda son zamanlarda meydana gelen kaza sayısındaki artış dikkat çekmeye başladı.

Vatnadaşlar, can ve mal kaybına daha fazla neden olmaması adına yetkililerden çözüm bekliyor. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.