Bu Sistem İle Hem Sudan Hem De Araç Ve Personelden Tasarruf Sağlandı

BÖLGE GÜNDEMİ 29.10.2021 - 14:04, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1313+ kez okundu.
 

Bu Sistem İle Hem Sudan Hem De Araç Ve Personelden Tasarruf Sağlandı

Ordu Büyükşehir Belediyesi, park ve bahçelerin sulanmasında kullandığı otomatik sulama sistemlerini artırarak hem sudan hem de araç ve personelden tasarruf sağlıyor.
    Bir yandan vatandaşlara yeni park ve yeşil alanlar kazandıran Büyükşehir Belediyesi bir yandan da mevcut park ve bahçeleri koruyarak temiz ve sağlıklı ortamlar oluşturuyor. Park, bahçe, kaldırım, refüj gibi alanlarda daha yaşanabilir bir kent için bakımlar yapılırken buralarının sulanmasında da otomatik sistem kullanılıyor.       OTOMATİK SULAMA SİSTEMLERİ ARTIRILDI       Hem sudan hem de araç ve personelden tasarruf sağlamak adına otomatik sulama sistemini başta Altınordu, Fatsa ve Ünye ilçelerinde artıran Büyükşehir Belediyesi kent genelinde bu sistemin kullanımını yaygınlaştırıyor. Böylelikle suyu tasarruflu kullanan Büyükşehir, iş gücünden de tasarruf sağlayarak araç ve personeli diğer çalışmalara yönlendiriyor.       KULLANIM YÜZDE 40’LARDAN 95’E ÇIKARILDI       Başlatılan çalışma kapsamında kentte kullanılan sulama sistemlerinin oranı iki yıl öncesine kadar yüzde 40’larda kullanılırken günümüze geldiğimizde bu oran yüzde 95’lere çıkarıldı.       ORDU GENELİNDE YAYGINLAŞTIRILDI       Ordu Büyükşehir Belediyesi Parklar ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı tarafından konuya ilişkin yapılan açıklamada Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in su tasarrufu konusunda yaptığı çalışmalara bir yenisini daha eklendiği vurgulandı. Açıklamada ayrıca park ve bahçelerdeki otomatik sulama sistemlerinin Ordu genelinde yaygınlaştırıldığına ve bu kullanım ile sudan tasarruf sağlandığına dikkat çekildi. Kullanımı artan sistem ile araç ve personeli de diğer çalışmalara yönlendirilerek iş gücü anlamında da tasarruf edildiği bilgisine yer verildi.         
Ordu Büyükşehir Belediyesi, park ve bahçelerin sulanmasında kullandığı otomatik sulama sistemlerini artırarak hem sudan hem de araç ve personelden tasarruf sağlıyor.

 

 

Bir yandan vatandaşlara yeni park ve yeşil alanlar kazandıran Büyükşehir Belediyesi bir yandan da mevcut park ve bahçeleri koruyarak temiz ve sağlıklı ortamlar oluşturuyor. Park, bahçe, kaldırım, refüj gibi alanlarda daha yaşanabilir bir kent için bakımlar yapılırken buralarının sulanmasında da otomatik sistem kullanılıyor.

 

 

 

OTOMATİK SULAMA SİSTEMLERİ ARTIRILDI

 

 

 

Hem sudan hem de araç ve personelden tasarruf sağlamak adına otomatik sulama sistemini başta Altınordu, Fatsa ve Ünye ilçelerinde artıran Büyükşehir Belediyesi kent genelinde bu sistemin kullanımını yaygınlaştırıyor. Böylelikle suyu tasarruflu kullanan Büyükşehir, iş gücünden de tasarruf sağlayarak araç ve personeli diğer çalışmalara yönlendiriyor.

 

 

 

KULLANIM YÜZDE 40’LARDAN 95’E ÇIKARILDI

 

 

 

Başlatılan çalışma kapsamında kentte kullanılan sulama sistemlerinin oranı iki yıl öncesine kadar yüzde 40’larda kullanılırken günümüze geldiğimizde bu oran yüzde 95’lere çıkarıldı.

 

 

 

ORDU GENELİNDE YAYGINLAŞTIRILDI

 

 

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi Parklar ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı tarafından konuya ilişkin yapılan açıklamada Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in su tasarrufu konusunda yaptığı çalışmalara bir yenisini daha eklendiği vurgulandı. Açıklamada ayrıca park ve bahçelerdeki otomatik sulama sistemlerinin Ordu genelinde yaygınlaştırıldığına ve bu kullanım ile sudan tasarruf sağlandığına dikkat çekildi. Kullanımı artan sistem ile araç ve personeli de diğer çalışmalara yönlendirilerek iş gücü anlamında da tasarruf edildiği bilgisine yer verildi. 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.