Burhan Hanhan Yalısı tekrar satışta

BÖLGE GÜNDEMİ 15.02.2020 - 22:19, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1985+ kez okundu.
 

Burhan Hanhan Yalısı tekrar satışta

Ünye sahilinde tarihi yarımadada bulunan ve görüntüsüyle dikkatleri üzerine çeken tarihi Burhan Hanhan yalısı son sahibi tarafından satışa çıkarıldı.
Ünye merkez Çömlekçi-Burunucu Mahallesi tarihi yarımadada bulunan ve Tarihi Yarımada Projesi kapsamında restore edilen Burhan Hanhan Yalısı satışa çıkarıldı. Emekli Öğretmen Burhan Hanhan Yalısı olarak bilinen ve Hanhan ailesinin satışından sonra birkaç kez el değiştiren tarihi yalının son sahibi tarafından da satışa çıkarıldığı öğrenildi.   Yalıyı satışa çıkaran son sahibinin burada butik otel işletmeciliği yapacağı ve turizme açacağı haberleri Ünyeliler tarafından memnuniyetle karşılanmıştı.
Ünye sahilinde tarihi yarımadada bulunan ve görüntüsüyle dikkatleri üzerine çeken tarihi Burhan Hanhan yalısı son sahibi tarafından satışa çıkarıldı.

Ünye merkez Çömlekçi-Burunucu Mahallesi tarihi yarımadada bulunan ve Tarihi Yarımada Projesi kapsamında restore edilen Burhan Hanhan Yalısı satışa çıkarıldı. Emekli Öğretmen Burhan Hanhan Yalısı olarak bilinen ve Hanhan ailesinin satışından sonra birkaç kez el değiştiren tarihi yalının son sahibi tarafından da satışa çıkarıldığı öğrenildi.

 

Yalıyı satışa çıkaran son sahibinin burada butik otel işletmeciliği yapacağı ve turizme açacağı haberleri Ünyeliler tarafından memnuniyetle karşılanmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.