Büşra, Milli Takıma Doğru

SPOR 02.05.2018 - 23:52, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1290+ kez okundu.
 

Büşra, Milli Takıma Doğru

Ünye Reis Arslanlar Spor Kulübü Başkanı Cavit Arslan, kulüp sporcuları Büşranur Arslan’ın milli takım seçmelerine katılmaya hak kazandığını söyledi.
Ünye Reis Arslanlar Spor Kulübü sporcusu Büşranur Arslan’ın milli takım seçmelerine katılmaya hak kazandı. Ünye Reis Arslanlar Spor Kulübü Başkanı Cavit Arslan, sporcularının milli takım seçilmesinden dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, “Kulübümüz sporcusu Büşranur Arslan, milli takım seçmelerine katılmaya hak kazandı. Bu ilimiz, ilçemiz ve kulübümüz adına sevindirici bir durum. Ordu ilinden 3 sporcu milli takım seçmelerine katılıyor. Bunların ikisi Ordu merkezden biride Büşranur Arslan. A takımlarımız Ordu Büyükşehir adına dövüşüyor. Büyükşehir Belediye Başkanımıza sporcuları bir çatı altında toplayıp, kaliteli sporcularımızın gelişmesini sağladığı için teşekkür ediyorum.” dedi. -“Başarılı bir sporcu”- Büşranur Arslan’ın başarılı bir sporcu olduğunu ifade eden Arslan, “Sporcumuz 63 kiloda Gençler Türkiye müsabakasına gitmişti. Burada 5 tur müsabaka yapmış, 4 tur yenmiş bir tur da altın vuruşla kaybetmişti. Bu durumda ilk 9’a girerek Türkiye Milli Takım gelişim kampına davet edildi. Sporcumuz 5-16 Mayıs tarihleri arasında Aydın ili Kuşadası ilçesinde milli takım seçmelerine katılacak. Burada yapılacak seçmelerde sporcular performanslarına göre Balkan Şampiyonasına yollanacak.” diye konuştu. -“Destek olanlara teşekkür ediyoruz”- Kendilerine destek olanlara teşekkür eden Cavit Arslan, şunları söyledi: “Sporcumuzun bu zamana kadar gelmesinde emeği olan Kulübümüzün kurucusu Milli Takım antrenörü, şuan Ordu Büyükşehir Belediyemizin tekvando antrenörü Halil Öziç’e teşekkür ediyorum. Büyükşehir Belediye Başkanımıza, İl ve ilçe Gençlik Hizmetleri Spor Müdürlerimize, Ünye Kaymakamımıza teşekkür ediyorum. Kaymakamımız bireysel sporlarla özellikle ilgileniyor. Tıkandığınız yerde söyleyin diyor, her zaman destek veriyor. İlçe Kaymakamımıza teşekkürü bir borç biliyoruz. Bize her zaman destek oluyor. Biz önceden maça gitmek için Belediye kapılarında dileniyorduk. Ünye Belediye Başkanının bir adamını bulacağız da bizi maça yolla diyeceğiz. Futbola baktığı kadar diğer amatör spor kulüplerine bakmıyor, futbola veriyor parayı. Futbol haricinde yaptığı bir şey yok.”  
Ünye Reis Arslanlar Spor Kulübü Başkanı Cavit Arslan, kulüp sporcuları Büşranur Arslan’ın milli takım seçmelerine katılmaya hak kazandığını söyledi.

Ünye Reis Arslanlar Spor Kulübü sporcusu Büşranur Arslan’ın milli takım seçmelerine katılmaya hak kazandı.

Ünye Reis Arslanlar Spor Kulübü Başkanı Cavit Arslan, sporcularının milli takım seçilmesinden dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, “Kulübümüz sporcusu Büşranur Arslan, milli takım seçmelerine katılmaya hak kazandı. Bu ilimiz, ilçemiz ve kulübümüz adına sevindirici bir durum. Ordu ilinden 3 sporcu milli takım seçmelerine katılıyor. Bunların ikisi Ordu merkezden biride Büşranur Arslan. A takımlarımız Ordu Büyükşehir adına dövüşüyor. Büyükşehir Belediye Başkanımıza sporcuları bir çatı altında toplayıp, kaliteli sporcularımızın gelişmesini sağladığı için teşekkür ediyorum.” dedi.

-“Başarılı bir sporcu”-

Büşranur Arslan’ın başarılı bir sporcu olduğunu ifade eden Arslan, “Sporcumuz 63 kiloda Gençler Türkiye müsabakasına gitmişti. Burada 5 tur müsabaka yapmış, 4 tur yenmiş bir tur da altın vuruşla kaybetmişti. Bu durumda ilk 9’a girerek Türkiye Milli Takım gelişim kampına davet edildi. Sporcumuz 5-16 Mayıs tarihleri arasında Aydın ili Kuşadası ilçesinde milli takım seçmelerine katılacak. Burada yapılacak seçmelerde sporcular performanslarına göre Balkan Şampiyonasına yollanacak.” diye konuştu.

-“Destek olanlara teşekkür ediyoruz”-

Kendilerine destek olanlara teşekkür eden Cavit Arslan, şunları söyledi:

“Sporcumuzun bu zamana kadar gelmesinde emeği olan Kulübümüzün kurucusu Milli Takım antrenörü, şuan Ordu Büyükşehir Belediyemizin tekvando antrenörü Halil Öziç’e teşekkür ediyorum. Büyükşehir Belediye Başkanımıza, İl ve ilçe Gençlik Hizmetleri Spor Müdürlerimize, Ünye Kaymakamımıza teşekkür ediyorum. Kaymakamımız bireysel sporlarla özellikle ilgileniyor. Tıkandığınız yerde söyleyin diyor, her zaman destek veriyor. İlçe Kaymakamımıza teşekkürü bir borç biliyoruz. Bize her zaman destek oluyor. Biz önceden maça gitmek için Belediye kapılarında dileniyorduk. Ünye Belediye Başkanının bir adamını bulacağız da bizi maça yolla diyeceğiz. Futbola baktığı kadar diğer amatör spor kulüplerine bakmıyor, futbola veriyor parayı. Futbol haricinde yaptığı bir şey yok.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.