Büyükşehir, Akkuş Fasulyesi'ni yurt dışına gönderiyor

BÖLGE GÜNDEMİ 27.12.2019 - 11:24, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1463+ kez okundu.
 

Büyükşehir, Akkuş Fasulyesi'ni yurt dışına gönderiyor

Büyükşehir Belediyesi, Akkuş'un ünlü kuru fasulyesini ORTAR aracılığı ile yurt dışına gönderiyor.
Akkuş kuru fasulyesi Avrupa yolunda. Ordu büyükşehir Belediyesi kendi şirketleri ORTAR aracılığı ile ünlü kuru fasulyeyi Almanya'ya gönderiyor.   Akkuş'un coğrafi işaretli organik fasulyesini Ordu Büyük Şehir Belediyesi'nin yurt dışında tanıtmak ve pazarlamak üzere çalışma başlattığını belirten Akkuş Ziraat Odası başkanı Ahmet Kaya, "Büyükşehir şirketi ORTAR A.Ş.aracılığı ile Almanya'daki Türk firmalarında tüketicilere arz edilmek üzere 500 Kg fasulyemiz Ünye'de Furkan Gıda Sahibi Furkan Bal'a beye teslim edilmiştir. Uzun soluklu çalışmalarımızın ürünlerini almaya başladık. Almanya'daki Türk firmaları aracılığı ile fasulyemizi tüketicilerle buluşturmayı başarmanın sevincini mutluluğunu yaşamaktayız. Pazar sorunumuzu tamamen aştık, üretime ağırlık vermemiz gerekiyor. Hep birlikte üretim programları üzerinde yoğunlaşıp taleplere cevap vermeliyiz. Bu çalışmalarımızda bizden teknik ve projeler yönünden hiç desteğini esirgemeyen Tarım ve Orman İl Müdürümüz Sn Kemal Yılmaz ve ekibine, pazarımızın açılması yönünde elimizden tutan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Hilmi Güler ve ekibine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.
Büyükşehir Belediyesi, Akkuş'un ünlü kuru fasulyesini ORTAR aracılığı ile yurt dışına gönderiyor.

Akkuş kuru fasulyesi Avrupa yolunda. Ordu büyükşehir Belediyesi kendi şirketleri ORTAR aracılığı ile ünlü kuru fasulyeyi Almanya'ya gönderiyor.

 

Akkuş'un coğrafi işaretli organik fasulyesini Ordu Büyük Şehir Belediyesi'nin yurt dışında tanıtmak ve pazarlamak üzere çalışma başlattığını belirten Akkuş Ziraat Odası başkanı Ahmet Kaya, "Büyükşehir şirketi ORTAR A.Ş.aracılığı ile Almanya'daki Türk firmalarında tüketicilere arz edilmek üzere 500 Kg fasulyemiz Ünye'de Furkan Gıda Sahibi Furkan Bal'a beye teslim edilmiştir. Uzun soluklu çalışmalarımızın ürünlerini almaya başladık. Almanya'daki Türk firmaları aracılığı ile fasulyemizi tüketicilerle buluşturmayı başarmanın sevincini mutluluğunu yaşamaktayız. Pazar sorunumuzu tamamen aştık, üretime ağırlık vermemiz gerekiyor. Hep birlikte üretim programları üzerinde yoğunlaşıp taleplere cevap vermeliyiz. Bu çalışmalarımızda bizden teknik ve projeler yönünden hiç desteğini esirgemeyen Tarım ve Orman İl Müdürümüz Sn Kemal Yılmaz ve ekibine, pazarımızın açılması yönünde elimizden tutan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Hilmi Güler ve ekibine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.