Büyükşehir ara sokaklara da girecek!

BÖLGE GÜNDEMİ 29.02.2020 - 19:03, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2221+ kez okundu.
 

Büyükşehir ara sokaklara da girecek!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Sırrıpaşa Caddesi’ndeki çalışmaların devam ettiğini belirterek, “Yeni bir karar alarak cadde boyunca olan ara sokakları da bu projeye dâhil ettik. 500 metre uzunluğundaki çalışmayı 750 metre uzunluğa çıkardık” dedi.
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Sırrıpaşa Caddesi’nde sürdürülen cephe ve zemin iyileştirme çalışmalarını yerinde inceledi. Yapılan çalışmalar hakkında teknik ekipten bilgi alan Başkan Güler, altyapının ardından başlanan zemin ve cephe iyileştirme çalışmalarıyla caddenin daha güzel bir hale geleceğini söyledi. Güler, “Sırrıpaşa bizim en önemli caddelerimizden birisi. Burası hem misafir odamız hem ticaret merkezimiz hem de turistlerin merak ettiği tarihi bir caddemiz. Bu caddemizin altyapısı tamamen çürümüş durumdaydı. Yaptığımız altyapı çalışmalarıyla su borularını, telefon hatlarını, elektrik kablolarını yeniledik. Ekiplerimiz böylelikle hummalı bir çalışma gerçekleştirdiler. Altyapının ardından başlanan zemin ve cephe iyileştirme çalışmalarıyla caddemiz güzel bir hale gelecek. Çalışmalar bittiğinde tüm halkımız rahat edecek. Vatandaşların mutluluğunu ve memnuniyetini burada gördük. Çalışmalarımızdan oldukça memnun durumdalar. Burası bittiğinde ortaya çok güzel bir eser çıkmış olacak” diye konuştu. Proje ara sokaklarda da uygulanacak Cephe ve zemin iyileştirme projesinin ara sokaklarda da devam edeceğine dikkat çeken Başkan Güler, “Tahıl Pazarı’ndan 19 Eylül Orta Okuluna kadar yapılacak çalışmalar 500 metre uzunluğundaki bir alanı kapsıyordu. Yeni bir karar alarak cadde boyunca olan ara sokakları da bu projeye dâhil ettik. 500 metre uzunluğundaki çalışmayı 750 metre uzunluğa çıkardık. Böylelikle çalışmalarımız ara sokaklarda da uygulanacak” şeklinde konuştu.
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Sırrıpaşa Caddesi’ndeki çalışmaların devam ettiğini belirterek, “Yeni bir karar alarak cadde boyunca olan ara sokakları da bu projeye dâhil ettik. 500 metre uzunluğundaki çalışmayı 750 metre uzunluğa çıkardık” dedi.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Sırrıpaşa Caddesi’nde sürdürülen cephe ve zemin iyileştirme çalışmalarını yerinde inceledi. Yapılan çalışmalar hakkında teknik ekipten bilgi alan Başkan Güler, altyapının ardından başlanan zemin ve cephe iyileştirme çalışmalarıyla caddenin daha güzel bir hale geleceğini söyledi. Güler, “Sırrıpaşa bizim en önemli caddelerimizden birisi. Burası hem misafir odamız hem ticaret merkezimiz hem de turistlerin merak ettiği tarihi bir caddemiz. Bu caddemizin altyapısı tamamen çürümüş durumdaydı. Yaptığımız altyapı çalışmalarıyla su borularını, telefon hatlarını, elektrik kablolarını yeniledik. Ekiplerimiz böylelikle hummalı bir çalışma gerçekleştirdiler. Altyapının ardından başlanan zemin ve cephe iyileştirme çalışmalarıyla caddemiz güzel bir hale gelecek. Çalışmalar bittiğinde tüm halkımız rahat edecek. Vatandaşların mutluluğunu ve memnuniyetini burada gördük. Çalışmalarımızdan oldukça memnun durumdalar. Burası bittiğinde ortaya çok güzel bir eser çıkmış olacak” diye konuştu.

Proje ara sokaklarda da uygulanacak

Cephe ve zemin iyileştirme projesinin ara sokaklarda da devam edeceğine dikkat çeken Başkan Güler, “Tahıl Pazarı’ndan 19 Eylül Orta Okuluna kadar yapılacak çalışmalar 500 metre uzunluğundaki bir alanı kapsıyordu. Yeni bir karar alarak cadde boyunca olan ara sokakları da bu projeye dâhil ettik. 500 metre uzunluğundaki çalışmayı 750 metre uzunluğa çıkardık. Böylelikle çalışmalarımız ara sokaklarda da uygulanacak” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.