Büyükşehir Araç Filosunu Güçlendirdi

BÖLGE GÜNDEMİ 04.04.2021 - 23:19, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1642+ kez okundu.
 

Büyükşehir Araç Filosunu Güçlendirdi

Ordu Büyükşehir Belediyesi, araç filosuna dahil ettiği 62 iş makinesi ve 58 kamyonla gücüne güç kattı. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından kiralanan araçlarla birlikte, 2021 yılında, 19 ilçede, bin kilometre asfalt ve beton yol yapılması hedefleniyor.
Ordu Büyükşehir Belediyesi daha iyi ve hızlı hizmet verebilmek için 120 kamyon ve iş makinesini filosuna kattı.  Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in göreve gelmesiyle birlikte, iki yılda 860 kilometre asfalt yola imza atılarak, rekor kırılan Ordu’da, 2021 hedefi bin kilometre olarak belirlendi. Bu doğrultuda geçtiğimiz aylarda 95 yeni iş makinesini bünyesine katan Büyükşehir Belediyesi, kentin yol sorununu ortadan kaldırmak için 62 iş makinesi ve 58 kamyonu daha makine parkına ilave etti.     Araç kiralama yöntemiyle alınan yeni araç ve ekipmanlar, Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp’in katıldığı törenle hizmete girdi.     120 İŞ MAKİNESİ VE KAMYON HİZMETE GİRDİ     Burada gazetecilere bir açıklama yapan Genel Sekreter Alp, “Yapmış olduğumuz ihaleyle 62 adet beko loder, grayder silindir ile diğer iş makinesi ve 58 adet kamyonla birlikte 19 ilçemizde hizmet vereceğiz.  Makine parkımız ve araç filomuzu güçlendirdik. Bu zamana kadar Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler’in liderliğinde 860 kilometre yolu asfalt ve betonla buluşturduk. Bu yılda Fen İşleri Dairesi Başkanlığımız tarafından aynı amaçla araçları kiraladık” dedi.     HEDEF BİN KİLOMETRE ASFALT YOL     “Bu yıl bin kilometre yol yapmayı hedefliyoruz” diyen Genel Sekreter Alp,  “Tamamı sıfır olan iş makineleriyle birlikte, arıza meydana gelmeden, gece gündüz demeden çalışmalara aralıksız devam edeceğiz. Aynı zamanda bölgemiz sel taşkın ve heyelan bölgesi. Zaman zaman buralarda doğal afetlere maruz kalabiliyoruz. Daha önce belediye envanterine 95 iş makinesi katmıştık. Yeni araçlarımızla birlikte artık daha güçlüyüz. Yeni araçlarımız ilimize hayırlı olsun. Allah mahcup etmesin” diye konuştu.     GÜCÜMÜZE GÜÇ KATTIK     Kamyon ve iş makinelerini kullanacak olan personellere de seslenen Genel Sekreter Alp, “Sizler 19 ilçede büyükşehir belediyemiz adına hizmet vereceksiniz. Bu ciddiyet ve sorumlulukla çalışacağınıza inancım tamdır. Sayın Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’in de sizlere selamlarını getirdim. Belediyemizin kendi envanterindeki iş makineleriyle araç parkımızı güçlendirmiştik. Sizlerle beraber de gücümüze güç kattık”  
Ordu Büyükşehir Belediyesi, araç filosuna dahil ettiği 62 iş makinesi ve 58 kamyonla gücüne güç kattı. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından kiralanan araçlarla birlikte, 2021 yılında, 19 ilçede, bin kilometre asfalt ve beton yol yapılması hedefleniyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi daha iyi ve hızlı hizmet verebilmek için 120 kamyon ve iş makinesini filosuna kattı.  Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in göreve gelmesiyle birlikte, iki yılda 860 kilometre asfalt yola imza atılarak, rekor kırılan Ordu’da, 2021 hedefi bin kilometre olarak belirlendi. Bu doğrultuda geçtiğimiz aylarda 95 yeni iş makinesini bünyesine katan Büyükşehir Belediyesi, kentin yol sorununu ortadan kaldırmak için 62 iş makinesi ve 58 kamyonu daha makine parkına ilave etti.

 

 

Araç kiralama yöntemiyle alınan yeni araç ve ekipmanlar, Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp’in katıldığı törenle hizmete girdi.

 

 

120 İŞ MAKİNESİ VE KAMYON HİZMETE GİRDİ

 

 

Burada gazetecilere bir açıklama yapan Genel Sekreter Alp, “Yapmış olduğumuz ihaleyle 62 adet beko loder, grayder silindir ile diğer iş makinesi ve 58 adet kamyonla birlikte 19 ilçemizde hizmet vereceğiz.  Makine parkımız ve araç filomuzu güçlendirdik. Bu zamana kadar Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler’in liderliğinde 860 kilometre yolu asfalt ve betonla buluşturduk. Bu yılda Fen İşleri Dairesi Başkanlığımız tarafından aynı amaçla araçları kiraladık” dedi.

 

 

HEDEF BİN KİLOMETRE ASFALT YOL

 

 

“Bu yıl bin kilometre yol yapmayı hedefliyoruz” diyen Genel Sekreter Alp,  “Tamamı sıfır olan iş makineleriyle birlikte, arıza meydana gelmeden, gece gündüz demeden çalışmalara aralıksız devam edeceğiz. Aynı zamanda bölgemiz sel taşkın ve heyelan bölgesi. Zaman zaman buralarda doğal afetlere maruz kalabiliyoruz. Daha önce belediye envanterine 95 iş makinesi katmıştık. Yeni araçlarımızla birlikte artık daha güçlüyüz. Yeni araçlarımız ilimize hayırlı olsun. Allah mahcup etmesin” diye konuştu.

 

 

GÜCÜMÜZE GÜÇ KATTIK

 

 

Kamyon ve iş makinelerini kullanacak olan personellere de seslenen Genel Sekreter Alp, “Sizler 19 ilçede büyükşehir belediyemiz adına hizmet vereceksiniz. Bu ciddiyet ve sorumlulukla çalışacağınıza inancım tamdır. Sayın Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’in de sizlere selamlarını getirdim. Belediyemizin kendi envanterindeki iş makineleriyle araç parkımızı güçlendirmiştik. Sizlerle beraber de gücümüze güç kattık”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.