Büyükşehir Aybastı'ya konuşlandı

BÖLGE GÜNDEMİ 19.05.2019 - 13:11, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1881+ kez okundu.
 

Büyükşehir Aybastı'ya konuşlandı

Aybastı ilçesinde meydana gelen heyelan afetinden mağdur olan vatandaşların ihtiyaçlarının giderilmesi konusunda sıkı bir çalışma sürdürülüyor. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatıyla heyelandan mağdur olan vatandaşların sıkıntılarını gidermek için tüm imkanlarıyla Aybastı’ya konuşlandı.
Aybastı ilçesi Sağlık Mahallesi’nde önceki gün meydana gelen ve 22 bina ile 1 caminin yıkıldığı heyelandan sonra Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatıyla ilk iş olarak kriz masası oluşturuldu. Kriz masasının oluşturulmasının ardından sağlanan koordinasyon sonucu heyelan bölgesine hareket edildi. Vatandaşların yeme-içme ihtiyaçlarının karşılanması için bölgeye mobil mutfak gönderildi. İçme suyu, tuvalet ve diğer ihtiyaçları için tüm ekipmanlar bölgede konuşlandırıldı. “HİÇBİR VATANDAŞIMIZIN MAĞDUR OLMASINA İZİN VERMEYECEĞİZ” Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Adem Atik, Genel Sekreter Yardımcısı Selahattin Aydın, Kriz Masası Koordinatörü ve Genel Sekreter Yardımcısı Suat Olgun heyelan bölgesine giderek çalışmaları yerinde incelediler. Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Selahattin Aydın, Büyükşehir Belediyesi olarak tüm imkanlarıyla heyelan bölgesinde olduklarını belirtti. Aydın, “Heyelanın meydana gelmesinin hemen ardından vakit kaybetmeden Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’in himaye ve öncülüğünde bölgeye hareket ederek heyelandan mağdur olan vatandaşlarımızın yeme-içme, barınma, ev eşyalarının nakli ve diğer ihtiyaçlarının giderilmesi için sıkı bir çalışma başlattık. Şu anda tüm birimlerimizle bölgedeyiz. Bu arada yeni bir yerleşim yeri belirlenerek heyelandan mağdur olan vatandaşlarımız için konut yapım çalışmalarına en kısa sürede başlanacak. Vatandaşlarımız derdi bizim derdimiz. Hiçbir vatandaşımızın mağdur olmasına izin vermeyeceğiz” dedi. Heyelandan mağduru olan vatandaşlar ise, heyelanın hemen ardından bölgeye intikal eden Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin gösterdiği ilgi ve destek için teşekkür etti. Vatandaşlar, “Şu anda hiçbir sıkıntımız yok. Her şey için Allah razı olsun” dediler.
Aybastı ilçesinde meydana gelen heyelan afetinden mağdur olan vatandaşların ihtiyaçlarının giderilmesi konusunda sıkı bir çalışma sürdürülüyor. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatıyla heyelandan mağdur olan vatandaşların sıkıntılarını gidermek için tüm imkanlarıyla Aybastı’ya konuşlandı.

Aybastı ilçesi Sağlık Mahallesi’nde önceki gün meydana gelen ve 22 bina ile 1 caminin yıkıldığı heyelandan sonra Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatıyla ilk iş olarak kriz masası oluşturuldu. Kriz masasının oluşturulmasının ardından sağlanan koordinasyon sonucu heyelan bölgesine hareket edildi. Vatandaşların yeme-içme ihtiyaçlarının karşılanması için bölgeye mobil mutfak gönderildi. İçme suyu, tuvalet ve diğer ihtiyaçları için tüm ekipmanlar bölgede konuşlandırıldı.

“HİÇBİR VATANDAŞIMIZIN MAĞDUR OLMASINA İZİN VERMEYECEĞİZ”

Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Adem Atik, Genel Sekreter Yardımcısı Selahattin Aydın, Kriz Masası Koordinatörü ve Genel Sekreter Yardımcısı Suat Olgun heyelan bölgesine giderek çalışmaları yerinde incelediler. Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Selahattin Aydın, Büyükşehir Belediyesi olarak tüm imkanlarıyla heyelan bölgesinde olduklarını belirtti. Aydın, “Heyelanın meydana gelmesinin hemen ardından vakit kaybetmeden Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’in himaye ve öncülüğünde bölgeye hareket ederek heyelandan mağdur olan vatandaşlarımızın yeme-içme, barınma, ev eşyalarının nakli ve diğer ihtiyaçlarının giderilmesi için sıkı bir çalışma başlattık. Şu anda tüm birimlerimizle bölgedeyiz. Bu arada yeni bir yerleşim yeri belirlenerek heyelandan mağdur olan vatandaşlarımız için konut yapım çalışmalarına en kısa sürede başlanacak. Vatandaşlarımız derdi bizim derdimiz. Hiçbir vatandaşımızın mağdur olmasına izin vermeyeceğiz” dedi.

Heyelandan mağduru olan vatandaşlar ise, heyelanın hemen ardından bölgeye intikal eden Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin gösterdiği ilgi ve destek için teşekkür etti. Vatandaşlar, “Şu anda hiçbir sıkıntımız yok. Her şey için Allah razı olsun” dediler.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.