Büyükşehir Belediyesi geçen üç ayı değerlendirdi

BÖLGE GÜNDEMİ 31.07.2019 - 12:02, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2372+ kez okundu.
 

Büyükşehir Belediyesi geçen üç ayı değerlendirdi

Ordu Büyükşehir Belediyesi geride kalan 3 ayın değerlendirmesini ve 1 yılın planlamasını masaya yatırdı.
Daha seri kararlarla hizmetleri daha hızlı hayata geçirmek için Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp’in katılımıyla Genel Sekreter Yardımcıları ve daire başkanları düzenlenen toplantı ile bir araya geldi.   3 aylık periyotta yapılan çalışmaların ve 1 yıl içerisinde hayata geçirilmesi planlanan projelerin masaya yatırıldığı toplantıda konuşan Genel Sekreter Alp, “Çalışmalarımızın hızlanması ve seri kararlar alabilmek adına bu çalışmaların önemli olduğunu düşünüyorum. Bir araya gelerek hem neler yaptığımızı ve yapacağımızı masaya yatıracak hem de varsa eksiklerimiz onları belirleyerek bu doğrultuda yol haritası belirleyeceğiz ” dedi.
Ordu Büyükşehir Belediyesi geride kalan 3 ayın değerlendirmesini ve 1 yılın planlamasını masaya yatırdı.

Daha seri kararlarla hizmetleri daha hızlı hayata geçirmek için Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp’in katılımıyla Genel Sekreter Yardımcıları ve daire başkanları düzenlenen toplantı ile bir araya geldi.

 

3 aylık periyotta yapılan çalışmaların ve 1 yıl içerisinde hayata geçirilmesi planlanan projelerin masaya yatırıldığı toplantıda konuşan Genel Sekreter Alp, “Çalışmalarımızın hızlanması ve seri kararlar alabilmek adına bu çalışmaların önemli olduğunu düşünüyorum. Bir araya gelerek hem neler yaptığımızı ve yapacağımızı masaya yatıracak hem de varsa eksiklerimiz onları belirleyerek bu doğrultuda yol haritası belirleyeceğiz ” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.