Büyükşehir'de hedef şampiyon çıkarmak...

SPOR 05.06.2019 - 19:31, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1840+ kez okundu.
 

Büyükşehir'de hedef şampiyon çıkarmak...

Ordu Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Güreşte şampiyonlar çıkarmak üzere bütün gayretiyle çalışıyor.
Ordu Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Güreş Takımı Yıldızlar Serbest ve Grekoromen Güreş Dünya Şampiyonasında Türkiye’yi temsil edecek Milli Sporcuları için hazırlıklarını sürdürüyor.  Ordu Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Recep Kara, Ordu Büyükşehir Spor Kulübü hakkında bilgilendirmede bulunarak,“Başta amatör ve olimpik branşlarda başarılı olmak adına Ordu Büyükşehirspor Kulübü 2 yıl önce kuruldu. Kulübümüz kurulalı 2 yıl olmasına rağmen bu süreçte çok yol kat ettik. Alt yapı yeni başlamasına rağmen bu sene çıkmış olduğumuz müsabakalarda grekoromen stilde takım halinde Türkiye şampiyonu, serbest stilde de  takım halinde Hedef yeni şampiyonlar çıkarmak   Ordu’da geçmişte bu branşta şampiyon güreşçilerimiz çıktı. Bundan sonraki süreçte sizin de desteklerinizle Ordu’dan şampiyon sporcu çıkarmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız” diye konuştu.
Ordu Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Güreşte şampiyonlar çıkarmak üzere bütün gayretiyle çalışıyor.

Ordu Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Güreş Takımı Yıldızlar Serbest ve Grekoromen Güreş Dünya Şampiyonasında Türkiye’yi temsil edecek Milli Sporcuları için hazırlıklarını sürdürüyor. 

Ordu Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Recep Kara, Ordu Büyükşehir Spor Kulübü hakkında bilgilendirmede bulunarak,“Başta amatör ve olimpik branşlarda başarılı olmak adına Ordu Büyükşehirspor Kulübü 2 yıl önce kuruldu. Kulübümüz kurulalı 2 yıl olmasına rağmen bu süreçte çok yol kat ettik. Alt yapı yeni başlamasına rağmen bu sene çıkmış olduğumuz müsabakalarda grekoromen stilde takım halinde Türkiye şampiyonu, serbest stilde de  takım halinde

Hedef yeni şampiyonlar çıkarmak

 

Ordu’da geçmişte bu branşta şampiyon güreşçilerimiz çıktı. Bundan sonraki süreçte sizin de desteklerinizle Ordu’dan şampiyon sporcu çıkarmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.