Büyükşehir mahalleleri asfaltla buluşturuyor

BÖLGE GÜNDEMİ 07.09.2020 - 12:37, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1243+ kez okundu.
 

Büyükşehir mahalleleri asfaltla buluşturuyor

Ordu Büyükşehir Belediyesi, mahalle grup yollarını sıcak asfaltla buluşturup, hayalleri gerçeğe dönüştürmeye devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Altınordu ilçemize bağlı 4 mahalleyi daha sıcak asfalt konforuyla buluşturuyoruz” dedi.
  Ordu’da Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçe merkezleri ve kırsal yol ağlarında başlatılan asfalt seferberliği sürüyor. İl genelindeki yol ağlarında çalışmalarını sürdüren Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, altyapılarını tamamladıkları güzergahları asfalt ve beton yollara kavuşturuyor. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, mahalle ve grup yollarında tüm noktalara ulaşana kadar çalışmaların süreceğini söyledi.  5 BİN KİŞİYE HİZMET VERECEK Altınordu ilçesinin en önemli grup yollarından birini daha sıcak asfalta buluşturmak için çalışma başlattıklarını belirten Başkan Güler, “Gökömer, Alınca, Alisayfan ve Erenli mahallelerimizi kapsayan grup yolunu standardı yüksek, konforlu bir yapıya dönüştürüyoruz. Ekiplerimiz sahada çalışmalarını sürdürüyor. Bu yol hem coğrafi açıdan hem de nüfusa oranla önemli bir güzergâh. Tamamlandığında tam 5 bin vatandaşımıza hizmet verecek. Mahallelerimize hayırlı olsun” diye konuştu.  MUHTAR GÜNDÜZ: “BÖLGENİN KANAYAN YARASIYDI” Altınordu Gökömer Mahalle Muhtarı Özkan Gündüz ise “ Bu yol, Gökömer ve Alınca mahallelerini Alisayfan’a bağlayan grup yolumuz. Bu yol yıllardır beklenen, çamur ve tozdan dolayı, bölgenin kanayan yarasıydı. İnsanların hayal dahi edemediği bu yolun sıcak asfalta kavuşturuluyor olmasından dolayı son derece mutluyuz. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.
Ordu Büyükşehir Belediyesi, mahalle grup yollarını sıcak asfaltla buluşturup, hayalleri gerçeğe dönüştürmeye devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Altınordu ilçemize bağlı 4 mahalleyi daha sıcak asfalt konforuyla buluşturuyoruz” dedi.

 

Ordu’da Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçe merkezleri ve kırsal yol ağlarında başlatılan asfalt seferberliği sürüyor. İl genelindeki yol ağlarında çalışmalarını sürdüren Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, altyapılarını tamamladıkları güzergahları asfalt ve beton yollara kavuşturuyor. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, mahalle ve grup yollarında tüm noktalara ulaşana kadar çalışmaların süreceğini söyledi. 

5 BİN KİŞİYE HİZMET VERECEK

Altınordu ilçesinin en önemli grup yollarından birini daha sıcak asfalta buluşturmak için çalışma başlattıklarını belirten Başkan Güler, “Gökömer, Alınca, Alisayfan ve Erenli mahallelerimizi kapsayan grup yolunu standardı yüksek, konforlu bir yapıya dönüştürüyoruz. Ekiplerimiz sahada çalışmalarını sürdürüyor. Bu yol hem coğrafi açıdan hem de nüfusa oranla önemli bir güzergâh. Tamamlandığında tam 5 bin vatandaşımıza hizmet verecek. Mahallelerimize hayırlı olsun” diye konuştu. 

MUHTAR GÜNDÜZ: “BÖLGENİN KANAYAN YARASIYDI”

Altınordu Gökömer Mahalle Muhtarı Özkan Gündüz ise “ Bu yol, Gökömer ve Alınca mahallelerini Alisayfan’a bağlayan grup yolumuz. Bu yol yıllardır beklenen, çamur ve tozdan dolayı, bölgenin kanayan yarasıydı. İnsanların hayal dahi edemediği bu yolun sıcak asfalta kavuşturuluyor olmasından dolayı son derece mutluyuz. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.